Παραλειπόμενα από τον Ημιμαραθώνιο του δήμου Ωρωπού

0
1339

Στη χθεσινή μας αναφορά, για τον ημιμαραθώνιο που διεξήχθει για δεύτερη φορά στον Δήμο μας, με μεγάλη κατά ομολογία επιτυχία, στο τέλος καταθέσαμε την δική μας άποψη, υπό το πρίσμα που βλέπουμε εμείς διάφορα δημοτικά δρώμενα που συμβαίνουν στην περιοχή μας.

Με καλή διάθεση, ομολογουμένως, χωρίς καμιά πρόθεση να θίξουμε τα μέλη του εμπορικού συλλόγου, καταθέσαμε την άποψή μας, που την θεωρούμε σωστή. Νομίζουμε πως η φυσική τους παρουσία, σε κάποιο περίπτερο εντός του χώρου που κινούνταν όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους, θα ήταν πραγματικά χρήσιμη για προβολή όλων των καταστημάτων της περιοχής μας.

Θα μπορούσαν να προβάλλουν και επικοινωνήσουν με αυτόν τον τρόπο τις ομορφιές του τόπου μας, με τα πολύ καλά καταστήματα που διαθέτουμε, ειδικά τα εστίασης, καθώς επίσης και για πιθανές εκπτώσεις, προσφορές και την λειτουργικότητα των επιχειρήσεων αυτών. Και δεν μιλάμε για την περίπτωση να κέρναγαν τους επισκέπτες με κάποια προϊόντα παραγωγής τους, κινήσεις που είναι ανταποδοτικές από τους εν δυνάμει πελάτες τους. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβανόμαστε εμείς.

Θέλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά στους εθελοντές του χθεσινού γεγονότος. Όπως γράψαμε, πολλοί συμπολίτες μας, πάνω από 50 άτομα ίσως και παραπάνω, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τίποτα, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν άνθρωποι της ΔΕΑΔΩ. Δυο ημέρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, αλλά κυρίως κατά την ημέρα αυτού, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ανάγοντας την διοργάνωση στις κορυφαίες της Αττικής. Και αυτό δεν είναι υπερβολή, καθώς την ίδια ημέρα διεξάγονταν ανάλογος αγώνας στον Μαραθώνα, με την υποστήριξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, και διάφορων celebrities, γνωστών και μη, και οι συμμέτοχες, άγγιξαν τις 1000.

Ένα μεγάλο μπράβο, οφείλουμε να αποδώσουμε και στους γιατρούς του Δημοτικού Ιατρείου μας, που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, σε ημέρα μη λειτουργίας της μονάδας. Μάθαμε πως με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, κατόπιν προτροπής του κ.Στέφανου Δαβρη.

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους τους συμμετέχοντες, από όποια σκοπιά και εάν συμμετείχαν. Έχει ανάγκη ο τόπος μας, από τέτοιες συντονισμένες ενέργειες, που προβάλλουν τις ομορφιές της περιοχής μας, και δίνουν άλλη δυναμική στον όμορφο Δήμο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here