ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

0
850
Two men connect two puzzle pieces. Sunset sky. Concept of business solution, teamwork, solving a problem, challenge

Απαραίτητη διευκρίνησή,για να μην παρεξηγηθούμε.
Εμείς με τα όσα γράψαμε χθες,δεν παίρνουμε θέση υπέρ,ούτε της νυν,ούτε της πρώην δημοτικής αρχής.Δεν είναι αυτό το ζητούμενό μας.(τουλάχιστον σε αυτή την φάση).
Εμείς καυτηριάσαμε τον τρόπο δράσης συγκεκριμένης ιστοσελίδας(κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια).
Δεν μπορούμε όμως να μην καυτηριάσουμε και τον τρόπο που συμπεριφέρονται όσοι ασχολούνται με τα κοινά στην περιοχή μας,απέναντι σε αυτή την ιστοσελίδα.
Και εξηγούμαστε.
Διαβάζουμε ενα πολύ καλό άρθρο,πρώην αντιδημάρχου(πολύ αγαπητού μας και ανθρώπου που θεωρούμε πως μπορεί να δώσει πράγματα στην περιοχή),και με κατάπληξη το βλέπουμε δημοσιευμένο σε αυτή την ιστοσελίδα,που τον έχει καθυβρίσει και κατασυκοφαντήσει επανελειμενα και νε τον χειρότερο τρόπο.
Και αναρωτιόμαστε.
Τι συμβαίνει εδώ;
Αγαπητέ πρώην αντιδήμαρχε,τον επιβεβαιώνεις για ότι έγραφε για σένα,ή τον αμνηστεύεις για να τον χρησιμοποιήσεις υπέρ σου στο μέλλον;(νομίζεις…..).
Δημοσιεύει η ιστοσελίδα την επιστολή παραίτησης του κυρίου Γαζβινιάν και με έκπληξη παρακολουθούμε να την κοινοποιεί (προφανώς απο ενθουσιασμό),γνωστός επιχειρηματίας της παραλίας,που πρωτοστατούσε στις κινητοποίησης των επαγγελματιών εναντίον του λιμενικού ταμείου,τότε που ο Ανδρέας,αναβάθμιζέ-κατέστρεφε την παραλία.
Έτσι δεν πάμε πουθενά αγαπητοί φίλοι.
Αν δεν αλλάξουμε εμείς,δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτα.
Με φθαρμένα,δοκιμασμένα,αποτυχημένα υλικά και νοοτροπίες,δεν γίνεται καλύτερη η κοινωνία μας.
Ας το δούμε αλλιώς.
Αλλιώς θα έχουμε μία από τα ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here