ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

0
623

Με αφορμή τις τοποθετήσεις δυο πολύ καλών φίλων,του Δημήτρη Τσακαλη και του Βασίλη Μυλωνά,θα θέλαμε να πούμε δυο πράγματα και για να ξεκαθαρίσουμε την θεση μας,αλλά και για να δώσουμε για άλλη μια φορά,ένα στίγμα των όσων σκοπεύουμε να κάνουμε.
Σαφώς δεν δημιουργηθήκαμε για να ασχοληθούμε με την παρωχημένη δημοσιογραφία,που χρησιμοποιώντας ασυναρτησίες,ευφυολογήματα,προβοκάτσιες και λάσπη,επιχειρεί να δηλητηριάσει την καθημερινότητα μας.
Σαφώς πάμε πολύ μακρύτερα.
Τόσο,όσο όλοι αυτοί οι τεχνητοί πολίτες (του διαδικτύου),δεν φαντάζονται.
Όμως δεν μπορούμε να μην καυτηριάσουμε αυτή την πρακτική.
Το εγώ επιλέγω Δήμαρχο (οπως διατείνεται ο εκδότης της Μάχιμης πόλης),είναι και επικίνδυνο και φασιστικό.
Αλίμονο στις κοινωνίες που αφήνονται να παρασυρθούν από πληρωμένες κατευθυνόμενες φωνές.
Αλίμονο στους πολιτικούς που χρησιμοποιούν τέτοιες φωνές,προκειμένου να κερδίσουν το οτιδήποτε.
Πρόσκαιρο κέρδος,μακροχρόνια χασούρα.
Άλλο ο δημοσιογράφος που καταγράφει τα γεγονότα αμερόληπτα και αποδίδει ευθύνες,εκει που χρειάζεται και άλλο ο “δημοσιογράφος”,που επιχειρεί μέσα από τα γραπτά του να παραξει,πολιτική και πολιτικούς.
Οσον αφορά τις μετακινήσεις στις πολιτικές ομάδες,αυτό για εμάς αν ωφελείται σε αντικειμενικούς και υπαρκτούς λόγους και αν δεν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε συναλλαγής,είναι απόλυτα θεμιτό και αν θέλετε ίσως να είναι και ένα στοιχείο ύπαρξης δημοκρατίας.
Αλλάζουν οι καιροί,αλλάζουν τα προβλήματα,αλλάζουν οι άνθρωποι,αλλάζουν και στόχοι τους.
Κανένας δεν “παντρεύτηκε” κανέναν.
Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε να ξεκινήσει στην σελίδα μας,στην ομάδα μας και στην ιστοσελίδα μας(που έρχεται),ενας γόνιμος διάλογος,που μόνο χρήσιμα και θετικά αποτελέσματα,μπορεί να έχει.
Κλείνοντας και για να μην μείνει παραπονεμενη,θα θέλαμε να πούμε στην φίλη Μαριάνα Μίχα,πως κατέχουμε απόλυτα τους “νόμους” και της διαφήμισης και της αντιδιαφημισης.
Και πολύ σύντομα αυτό θα γίνει ξεκάθαρο και απόλυτα κατανοητό.
Σε κάθε περίπτωση,σας ευχόμαστε καλό τριήμερο και σας καλούμε,να μπείτε εδώ και να πείτε ελεύθερα,ακομπλεξαριστα και χωρίς προκαταλήψεις την άποψη σας.
Μόνο ο διάλογος μπορεί να γεννήσει το διαφορετικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here