Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

0
1630

Θέλουμε όπως είπαμε από την αρχή,να είμαστε απόλυτα αμερόληπτοι μπροστά στα πρόσωπα,στα γεγονότα και στις καταστάσεις που συμβαίνουν στον τόπο μας.
Πράγμα που θα τηρήσουμε πιστά και αφοσιωμένα.
Δηλώνουμε πως διαφωνούμε με την απαξίωση,προσώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν τον τόπο μας.
Αναγνωρίζουμε την προσφορά και του Γ.Γαβριήλ και του Κ.Λίτσα και του Σ.Μεξη,και του Γ.Οικονομακου,όπως βεβαιότατά και του νυν Δημάρχου Θωμά Ρούσση,ανεξάρτητα αν συμφωνούμε με τα όσα έκαναν ή κάνουν.
Δεν θα μπούμε σε ένα ανώνυμο παιχνίδι ύβρεων και χαρακτηρισμών απέναντι σε κανέναν από αυτούς.
Εξελέγησαν από τον λαό και αυτό από μόνο του,αξίζει και δεν μπορεί κανένας να το μηδενίσει.
Διαφωνούμε όμως και θα το καταθέσουμε,με τις κάθε λογής καταγγελίες,που το μόνο που καταφέρνουν είναι απλά να καθυστερούν κάποια πράγματα,που από την στιγμή που έχουν γίνει με την νόμιμη οδό,θα εφαρμοστούν.
Μελετήσαμε την απόφαση για την ανάθεση στον εργολάβο καθαριότητας της αποκομιδής των απορριμμάτων,μετά από διαγωνισμό βεβαίως.
Ψάξαμε και είδαμε τι ακριβώς έχει συμβεί,σε ανάλογες περιπτώσεις σε αλλά μέρη της Ελλάδας.
Σε καμιά περίπτωση λοιπόν δεν χάθηκαν θέσεις εργασίας.Και είναι και λογικό.Αφού όλοι μέχρις χθες αναγνωρίζαμε πως το προσωπικό δεν επαρκεί στο ελάχιστο,πως σήμερα ανησυχούμε για απολύσεις;Δεν τέθηκε σαφώς πουθενά τέτοιο θέμα και μάλιστα σε πολλά μέρη,η εργασία των δημοτικών υπαλλήλων έγινε πιο στοχευμενη και πιο αποδοτική.
Ούτε φυσικά ποσοστά έκπτωσης 20%-όπως ανακριβώς αναφέρθηκε τόσο από την Δυναμική πολιτεία,όσο και από τον κύριο Ξύλο(λες και είναι το ίδιο πράγμα)-βρήκαμε σε κανένα μέρος.
Η εξειδικευμένη και δύσκολη αυτή εργασία,καθιστά την συμμετοχή των εταιρειών πολύ δύσκολη και ως εκ τούτου,όσοι αντέχουν και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του έργου,”παίζουν”,το παιχνίδι της δημοπρασίας πολύ εύκολα.
Τέλος κουραστήκαμε να ακούμε καταγγελίες για άνομες και ύποπτες συναλλαγές,κάθε φορά που ο γνωστός”κοντυλοφορος” της διαφάνειας,νοιώθει πως δεν μπορεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι της νομής και της διαχείρισης της εξουσίας,που τόσο τον “τρελαίνει”.
3,5 χρόνια δεν σταμάτησε να πυροβολεί την δημοτική αρχή Οικονομάκου,βλέποντας παντού απάτες,διαφθορά και συναλλαγές.
Τώρα λέει τα ίδια για την Δημοτική Αρχή Ρούσση.Τελικά ο μόνος”άγγελος”,στον Δήμο Ωρωπου,είναι ο κύριος Ξύλος.
Και μαζί του,κάθε μέρα που περνά,συμπορεύεται η Δυναμική Πολιτεία,σε μια πορεία που δυστυχώς,για αυτούς,θα τους οδηγήσει και πάλι εκτός Δήμου.
Ας προσπαθήσουμε μια φορά να δούμε τα πράγματα,καθαρά και χωρίς παρωπίδες.
Θέλουμε έναν Δήμο,υπόδειγμα καθαριότητας;
Θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον καθαρό και ανθρώπινο;
Αν ναι,ας δράσουμε και ας αφήσουμε τις μικροπολιτικές και τις εύκολες καταγγελίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here