Ο ΚΥΡ ΣΠΥΡΟΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ

0
954

Ο κυρ Σπύρος ξανάρχεται.
Διαβάζουμε πριν από λίγο το άρθρο -ποίημα του κυρ Σπύρου και πραγματικά εκστασιαζόμαστε.
Σαν να το έχει γράψει 3-4 χρόνια πριν και απλά να έχει αλλάξει το όνομα του Δημάρχου.
3,5 χρόνια μας “ζάλισε”,με τις παρανομίες της διοίκησης Οικονομάκου,στο Λιμενικό Ταμείο,προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα πως στην επόμενη μέρα,θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα αποκατασταθεί η νομιμότητα.
Σήμερα ακροβατώντας για άλλη μία φορά,με την γνωστή του τεχνική,μεταβαίνει στο άλλο άκρο,καταγγελει την Διοίκηση Ρούσση και προαναγγελει πως με την διοίκηση Γιασημακη(;;),θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα αποκατασταθεί η νομιμότητα.
Πιστεύοντας για άλλη μια φορά,πως θα έρθει κάποτε η μαγική μέρα,που θα εκλεγεί ενας Δήμαρχος που άμα τη εκλογή του,θα παραιτηθεί αυτόματα και θα ορίσει Δήμαρχο,τον κυρ Σπύρο τον μοναδικό ηθικό,τίμιο,καλόψυχο και καλόκαρδο άτομο,που κυκλοφορεί στον Δημο Ωρωπού.
Μετά ξεχνά τα όσα θετικά και επαινετικά έγραφε τα προηγούμενα χρόνια ,για τον Αντιδήμαρχο Καλάμου,και τον “στολίζει”,με διάφορους χαρακτηρισμούς-όπως χαλίφης στην θέση του χαλίφη-θεωρώντας προφανώς πως έτσι θα τον θίξει.
Εμείς όμως που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου,καταλαβαίνουμε πως ο Αντιδήμαρχος μάλλον κάνει καλά την δουλειά του,αφου κατάφερε να μπει στο στόχαστρο του κυρ Σπύρου του αναμάρτητου.
Γκεστ σταρ της χθεσινής βραδιάς,ένα από τα μεγαλύτερα πουλεν του κυρ Σπύρου,ο Ανδρέας.
Ειδικός αγορητής που έδωσε λάμψη και γκλάμουρους στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι φήμες που αναφέρουν πώς στο τέλος ψήφισε κιόλας,διαψεύδονται σαν αναληθής.
Κυρ Σπύρο
Τα χρυσόψαρα δεν υπάρχουν πιά.
Μαζί με αυτα χάθηκε και η μνημη τους.
Θυμόμαστε όλοι κυρ Σπύρο και καταλαβαίνουμε πια πολύ καλά,γιατί τίποτα δεν σου αρέσει.
Και να είσαι σίγουρος,ότι πέρα των 5-6 συνοδοιπόρων που σου έχουν απομείνει,η τεράστια πλειοψηφία των κατοίκων του Δημου μας,σου έχει γυρίσει την πλάτη και δεν πιστεύει ούτε λέξη από τα γραφόμενα σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here