ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

0
938

Θέλω να σας εκμυστηρευτώ τι μου συνέβη σήμερα.
Έπεσε στην αντίληψή μου,ενα δημοσίευμα σε γνωστό ενημερωτικό site την περιοχής μας,που αναφερόταν στην συνεδρίαση του λιμενικού ταμείου Ωρωπου.
Διαβάζοντας τα αναφερόμενα,για μη τήρηση της νομιμότητας,για αυθαιρεσίες και για πλημμελή τήρηση των κανονισμών,αρχικά μπερδεύτηκα και θεώρησα πως το άρθρο ήταν παλιό και αφορούσε την προηγούμενη δημοτική αρχή,μιας και ο γνωστός συντάκτης του,είχε κάνει αγώνα εναντίον της τότε διοίκησης του λιμενικού ταμείου,υποσχόμενος μάλιστα πως με την νέα δημοτική αρχή,θα “κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” και η νομιμότητα θα επικρατήσει.
Ξανακοίταξα την ημερομηνία και με έκπληξη κατάλαβα,ότι το δημοσίευμα είναι σημερινό.
Τι γίνεται ακριβώς;
Ο γνωστός συντάκτης δεν είναι ικανοποιημένος ούτε τώρα;
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα προσώπων η αντίδραση του,αλλά θέμα αντίδρασης για την αντίδραση,με στόχο και σκοπό τα προσωπικά του συμφέροντα και οφέλη;
Και όλοι αυτοί που πρόθυμα σήμερα αναδημοσιεύουν τα δημοσιεύματα του,θεωρώντας πως αύριο μεθαύριο θα τους επαινεί,μήπως θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι,μιας και η ιστορία έχει αποδείξει πως όπως λέει ο λαός ο συγκεκριμένος,φίλος δεν πιάνεται,παρά μόνο με ανταλλάγματα.
Εμείς σαν ομάδα δηλώνουμε και θα το τηρήσουμε,πως τέτοιου είδους σωτήρες ούτε τους εγκρίνουμε,ούτε τους χρειαζόμαστε, ούτε θα τους χρησιμοποιήσουμε ποτέ.
Και φυσικά καλούμε και τους πολίτες του Ωρωπού,να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε τέτοιου είδους άρθρα,που μόνο αμερόληπτα και αυθόρμητα δεν είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here