Ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Ωρωπού κατά COSMOTE

0
902

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε, χθες, στην Ευελπίδων, ο Δήμος Ωρωπού κατά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας COSMOTE  για την εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή Αγίου  Αθανασίου στο Χαλκούτσι.

Ταυτόχρονα εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινής διακοπής των εργασιών μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα.

Η εκδίκαση της αίτησης έγινε παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση και κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλήττονται από την ενέργεια αυτή καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος της δημόσιας υγείας.

Η cosmote μέσα σε περιοχή η οποία έχει κριθεί αναδασωτέα και ανήκει στο Αμαλιειο Ορφανοτροφείο εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει χωματουργικές εργασίες για την εγκατάσταση της συγκεκριμένης κεραίας. Μάλιστα η νέα κεραία   απέχει μόλις 500 μέτρα από μια ακόμη ανάλογη που έχει τοποθετήσει παλαιότερα η ίδια εταιρία στην περιοχή η οποία είναι κατοικημένη.

Η πληροφορία για την επικείμενη εγκατάσταση της νέας  κεραίας στην περιοχή  κινητοποίησε  την  προηγούμενη εβδομάδα  την Δημοτική Αρχή αλλά και τους κατοίκους.

Προσωπικά ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι με δυναμικό τρόπο διέκοψαν τις χωματουργικές εργασίες στην περιοχή μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Άλλωστε ο κ. Ρούσσης δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει ότι είναι δυνατόν στα νόμιμα πλαίσια, ώστε να αποτρέψει την εγκατάσταση της κεραίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here