Με λαϊκισμό και πονηριές δεν διοικούνται πια οι κοινωνίες.

0
1542

Ψάξαμε ,αναζητήσαμε, ξεσκονίσαμε και σας παρουσιάζουμε το Ιστορικό της εγκατάστασης της κεραίας της COSMOTE ,στην περιοχή ανάμεσα,στο Χαλκούτσι και το Συκάμινο.

Πράγμα που δεσμευόμαστε πως από εδώ και πέρα θα το κάνουμε για κάθε πράγμα που αφορά και άπτεται της ζωής και της καθημερινότητας,των κατοίκων του Ωρωπού.Με τον λαϊκισμό και την παλαιοπολιτική αντίληψη,ούτε διοικούνται,ούτε προοδεύουν πια οι κοινωνίες.Όλοι γνωρίζουν πως ο ΝΟΜΟΣ είναι πάνω από την κοινή λογική και την απλή σκέψη(χωρίς να σημαίνει πως συμφωνούμε πάντα με αυτό).

Παρακάτω παραθέτουμε με χρονολογική σειρά,όλα τα έγγραφα που έχουν εγκρίνει(ως ώφειλαν),οι αρμόδιες υπηρεσίες στων οποίων άπτεται της αρμοδιότητας η συγκεκριμένη διαδικασία.Προφανώς η έγκριση από όλους,μάλλον αποδεικνύει πως το νόμιμο και τυπικό κομμάτι της διαδικασίας,τηρήθηκε απόλυτα και με ακρίβεια.

Η Μοναδική “εμπλοκή” του Δήμου σε αυτή την υπόθεση ήταν όπως γίνεται κατανοητό και στον πιο αδαή πολίτη αυτού του τόπου(με εξαίρεση αυτούς που θέλουν να μην γνωρίζουν),η υποχρεωτική έγκριση της Άδειας από την υπηρεσία της Πολεοδομίας,που ο ΝΟΜΟΣ καθορίζει με πιον τρόπο και πότε δίνεται.Δεν μπορεί ένας Υπάλληλος να μην δώσει την Άδεια,γιατί αυτόματα διαπράτει το αδίκημα της Παράβασης καθήκοντος(με ότι αυτό σημαίνει),ούτε υπάρχει ΝΟΜΙΜΟΣ τρόπος να παρέμβει η Δημοτική Αρχή σε μια τέτοια Διαδικαστική και απολύτως ΝΟΜΙΜΗ ενέργεια.

Όλα αυτά είναι απολύτως ξεκάθαρα και κατανοητά και φυσικά εύκολα αποδεικνύονται.Εκείνο που μας γεννά απορίες,αλλά και υποψίες,είναι πως άνθρωποι που έχουν ασκήσει Διοίκηση και ξέρουν πολύ καλύτερα από τον κάθε απλό πολίτη,τις διαφορές του λέω,από το διοικώ και τις συνέπειες τις κάθε διοικητικής πράξης,πόσο εύκολα και χωρίς μέτρο ,λαϊκίζουν και αποπροσανατολίζουν.Στην τελική τίποτα δεν έχουν διδάξει οι καταστροφικές συνέπειες του Λαϊκισμού που σήμερα πλήττουν με τον χειρότερο τρόπο την χώρα μας;

1η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ 22/01/2016.
1η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 3/02/2016.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ 12/07/2016. Το περίφημο έγγραφο που επικαλείται η Δυναμική Πολιτεία και το οποίο είναι ένα τυπικό χαρτί,έγκρισης από την Πολεοδομία,που υπογράφεται σαφώς από υπάλληλο και όχι από πολιτικό πρόσωπο,μιας και η πολεοδομία,είχε την υποχρέωση να εκδώσει αυτή την έγκριση ,καθώς σε διαφορετική περίπτωση,ο υπάλληλος θα παραπέμποταν για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Πράγμα που σαφώς γνωρίζουν οι συγγραφείς του Δελτίου Τύπου της Δυναμικής Πολιτείας,αλλά χάριν λαϊκισμού και εντυπωσιασμού το προσπερνούν ,εντέχνως μεν,ολοφάνερα δε.
ΕΚΡΙΣΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 27/12/2016.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 6/04/2017.
2η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 6/04/2017.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ COSMOTE ΣΤΙΣ 11/05/2017.
Έγγραφο του Δημάρχου Θωμά Ρούσση,προς την Διοίκηση του Αμαλίειου Οικοτροφείου,με αντικείμενο την άρση της παραχώρησης της έκτασης στην COSMOTE,και πρόταση για αξιοποίηση της εν λόγω έκτασης από το Δήμο Ωρωπού. Να σημειωθεί πως το έγγραφο απεστάλει στις 6/06/2017 ,πριν φυσικά δημοσιευτεί το Δελτίο Τύπου,της Δυναμικής Πολιτείας.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε κάτι τελευταίο,αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς.

Δεν είμαστε με το μέρος κανενός.Αν είχαμε αντιληφθεί και καταλάβει,πως υπήρχε αδράνεια και υπαιτιοτητα από πλευράς Δημοτικής Αρχής,σήμερα θα είμασταν οι πρώτοι που θα “πυροβολούσαμε” και θα καταγγέλαμε.Πράγμα που πιθανώς θα συμβεί στο μέλλον σε άλλα ζητήματα.

Υποσχόμαστε πως θα παραμείνουμε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί και θα αποδίδουμε σε κάθε περίσταση τα του Καίσαρος Καίσαρι,χωρίς να λογαριάσουμε καμιά απολύτως δέσμευση ή εξάρτηση από κανέναν και τίποτα.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here