Γιώτα Νέγκα: Μεγάλη συναυλία στο Πάρκο Αφιδνών,Κυριακή 2 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ.

0
4518

Γιώτα Νέγκα
Για μια συναυλία
Στο Πάρκο Αφιδνών.
Κυριακή 2 Ιουλίου 2017,8.30 μ.μ-Διοργάνωση Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ωρωπού.

Είσοδος Ελεύθερη.

Η Γιώτα Νέγκα είναι – κατά γενική ομολογία – μία σπουδαία σύγχρονη ερμηνεύτρια.

Με στιβαρή, δωρική ερμηνεία, που έχει τις ρίζες της στις κορυφαίες λαϊκές φωνές αυτού του τόπου, ήρθε όχι μόνο για να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού αλλά και να την προχωρήσει, με τρόπο μοναδικό.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με προσεκτικές και ουσιαστικές επιλογές και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του τραγουδιού που εκπροσωπεί, η Γιώτα Νέγκα κατέκτησε επάξια τη θέση της ανάμεσα στους μεγάλες φωνές του καιρού μας, επιμένοντας να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα.

Από την πρώτη της εμφάνιση με το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου , μέχρι το «Δίκιο μου» και τους δυο δίσκους με τον Θέμη Καραμουρατίδη, η Γιώτα Νέγκα χαράζει μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη από σημαντικές συνεργασίες τόσο στη δισκογραφία όσο και στη σκηνή, έχοντας στο πλευρό της κάποιους από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες όπως τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Κορακάκη,τον Κώστα Λειβαδά, τον Χρήστο Νικολόπουλο , τον Βασίλη Δημητρίου , τον Μίκη Θεοδωράκη.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου ,στο Πάρκο Αφιδνών,σε μία μεγάλη συναυλία που θα παρακολουθήσει βήμα-βήμα την πορεία της από το ξεκίνημά της έως σήμερα, η Γιώτα Νέγκα είναι σίγουρο πως θα μας ταξιδέψει με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει,στα μονοπάτια του καλού Ελληνικού τραγουδιού.

Από μια βραδιά φόρο τιμής στο καλό ελληνικό τραγούδι και τους συνθέτες του δεν θα μπορούσε να λείπει και μια επιλογή από τα σπουδαιότερα και πιο αγαπημένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από το ‘60 μέχρι σήμερα,που κατέχουν οργανική θέση στη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής πορείας της Γιώτας Νέγκα. Και μαζί με το προσωπικό της ρεπερτόριο συμπληρώνουν άψογα το ερμηνευτικό πορτρέτο της.

Την οργάνωση της Συναυλίας έχει αναλάβει το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ωρωπού και εντάσεται στις εκδηλώσεις για το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους Δημότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here