Σχολικοί Αγώνες Δήμου Ωρωπού.Ο Θεσμός που γίνεται λατρεία.

0
1653

Άριστη διοργάνωση από τον ΓΑΣ ΩΡΩΠΟΥ, για άλλη μια φορά των σχολικών αγώνων του δήμου Ωρωπού. Κάθε χρονιά ο Βάιος Αργύρης γυμναστής και η Μαίρη Μαναβέλη, ουσιαστικά μόνοι τους, διοργανώνουν αυτούς τους αγώνες, που τα τελευταία χρόνια γίνονται με την υποστήριξη της ΚΕΔΩ.

Μεγάλη η συμμετοχή και έντονος ο ανταγωνισμός στα παιδάκια, με κλάματα, απογοητεύσεις (προσωρινές), μάνες και πατεράδες σε ρόλους πυροσβέστη, αλλά και περήφανους για την συμμετοχή.

Και μια ευχάριστη ανακοίνωση από τον κ Αργύρη. Ανακαινίστηκαν τα εγκαταλελειμμένα κτίρια που βρίσκονται παράπλευρα του σταδίου, με αποτέλεσμα να δοθεί σύντομα προς χρήση η αναμορφωμένη αίθουσα που είναι πια ενιαία, περίπου 80.00τετρ μέτρων, όπου θα λειτουργεί για γυμναστικές δραστηρίοτητες παντός τύπου. Επίσης τουαλέτες καινούριες και λειτουργικές για όλο τον κόσμο, που κάνουν χρήση του σταδίου.

Η δαπάνη καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την ΚΕΔΩ.

Επίσης σε αποκλειστικές πληροφορίες του Προέδρου προς τους συνεργάτες μας, αποκάλυψε πως αναζητούνται χρηματοδοτήσεις, και είναι πολύ κοντά, στην κατασκευή κερκίδων και χλοοτάπητα εντός του σταδίου. Ίδωμεν…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here