Δήλωση ψυχής του Προέδρου των Πολυτέκνων Γιώργου Στεφανουδάκη.

0
1749

Εκ μέρους της Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών Ωρωπού, (ΕΠΟΙΩ), θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ μαζί, το Δημοτικό Συμβούλιο για την χθεσινή του απόφαση που αναφέρεται σε μειώσεις δημοτικών τελών, νερού και τελών καθαριότητας σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.
Ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης μας υλοποιήθηκε και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε στο πρόσωπο του Δημάρχου μας κυρίου Θωμά Ρούσση, ο οποίος κράτησε τον προεκλογικό λόγο του και την δέσμευση του για πραγματική βοήθεια προς τις ευπαθείς ομάδες, σε μια μάλιστα δυσκολότερη οικονομική εποχή, από προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Έδειξε έτσι τον δρόμο ότι η βούληση και ο λόγος είναι ποιό πάνω από οικονομικό ή άλλο κόστος.
Ευχαριστώ επίσης όλη την Δημοτική Αρχή για την στήριξη της πρότασης του Δημάρχου, ιδιαίτερα όμως το μέλος μας και πρόεδρο του ΝΠΔΔ κύριο Μιχάλη Τόλια, για την συνέχεια και συνέπεια στην έμπρακτη στήριξη του προς την Ένωσης μας σε όλες της προσπάθειες της.
Να ευχηθώ καλή υγεία και δύναμη στην συνέχεια του έργου σας.

Σημείωμα Παρατηρητή:Εδώ αποδεικνύεται πως στην ζωή δεν είναι όλα μαύρα και στημένα.Δεν είναι μόνο καταστροφολογία,σκουπίδια και λακκούβες.Υπάρχει και η απλή ζωή των πολιτών αυτού του Δήμου.Ας παλέψουμε όλοι μαζί να καλυτερέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here