Δήλωση-απάντηση Ανδρέα Μπαλόκα.Επιρίπτει ευθύνες και στους προηγούμενους Προέδρους του Λιμενικού Ταμείου.

0
1405

Εγώ ανώνυμε παρατηρητή πάντα έχω γνώμη και άποψη και κυρίως έχω ΟΝΟΜΑ, αυτό που λείπει από σένα και ποτέ δεν μπορείς να έχεις.

Η διαφορά μας η μεγάλη ξέρεις ποια είναι; Εσύ θέλεις να αναπαράγεις την παρανομία η οποία κοντά ή μακριά καταστρέφει τον τόπο και εγώ θέλω να μην υπάρχει.

Αν δεν υπήρχε παρανομία οι επαγγελματίες της παραλίας δεν θα είχαν πρόβλημα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γιατί οι υπεύθυνοι διοικούντες στο Λιμενικό Ταμείο κουκουλώνουν το πρόβλημα και δεν το λύνουν. Αν το έχουν όπως λες λύσει, τότε δεν φοβάται κανένας από το όχι που λέω για να προστατέψω τον εαυτό μου σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ούτε πλάτες στην παρανομία κάνω, ούτε συμψηφισμούς. Οι επαγγελματίες είναι όντως οι μεγάλοι χαμένοι γιατί αυτοί που κρατούν την τύχη αυτού του τόπου στα χέρια τους ξεπλένουν τα προσωπικά τους συμφέροντα με βρώμικα σαπούνια και καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα βρώμικα σαπούνια το κοινό καλό και το συμφέρον των δημοτών το βλέπουν κάτω από την ομπρέλα της παρανομίας.

Σημείωμα παρατηρητή:Δημοσιεύουμε την απάντηση του Ανδρέα Μπαλόκα,στην επιστολή που απέστειλα καταστηματάρχης της παραλίας και εμείς την δημοσιεύσαμε,μιας και έχουμε τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.Θα θέλαμε να κάνουμε δύο επισημάνσεις.

Α)Δημοσιεύουμε την επιστολή με δικιά μας πρωτοβουλία,μιας και θέλουμε να είμαστε απόλυτα δικαίοι και αμερόληπτοι και να ακούγονται όλες οι απόψεις,αν και ο κύριος Μπαλόκας δεν μπήκε στον κόπο να μας την στείλει με τον τρόπο που έπρεπε(mail),αλλά με την μορφή καταγγελίας εναντίον μας.Δεν το έχουμε γράψει εμείς κύριε Ανδρέα.Ότι θέλουμε να πούμε το λέμε ευθέως.Μάλλον αυτό ή δεν το έχετε καταλάβει,ή θέλετε να το προσπερνάτε.

Β)Λέτε σε κάποιο σημείο κύριε Ανδρέα:Αν δεν υπήρχε παρανομία οι επαγγελματίες της παραλίας δεν θα είχαν πρόβλημα.Τα τελευταία χρόνια έχουν γιατί οι υπεύθυνοι διοικούντες στο Λιμενικό Ταμείο κουκουλώνουν το πρόβλημα και δεν το λύνουν.Στους υπεύθυνους διοικούντες το Λιμενικό Ταμείο,που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους(όπως εσείς λέτε),βάζετε και τους κυρίους Γαζβινιάν και Καμπιώτη;Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος ,αυτοί ήταν που διοίκησαν το Λιμενικό Ταμείο(πλην μιας μικρης χρονικής διάρκειας Προεδρείας Οικονομάκου)…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here