Δέκα χρόνια εμμονή……….

0
1439

Το πρωί ο ειδικός σκουπιδολόγος κυρ Σπύρος,αναδημοσίευσε ηχητικό ντοκουμέντο,από τον REAL FM,στο οποίο οι διαπλεκόμενοι Δημοσιογράφοι Μπουγιόπουλος και Κοττάκης(αλήθεια υπάρχει ακόμα άνθρωπος στην Ελλάδα,που να τους υπολείπτετε και να τους πιστεύει;),καταγγέλουν υποτίθεται τον Δήμο Ωρωπού,όπως χαρακτηριστικά πανηγυρίζει ο κυρ Σπύρος.

Δεν θα ξαναμπούμε στην διαδικασία να αποδείξουμε διά της αριθμητικής πως τα πράγματα δεν είναι έτσι.Νομίζουμε πως το αποτέλεσμα έχει πια καταγραφεί και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του.

Εκείνο που δεν αλλάζει με τίποτα είναι η εμμονή και η επιμονή ενός ανθρώπου,που έχει χτίσει παλάτια λάσπης και καταστραφολογίας τα τελευταία 10 χρόνια που “δραστηριοποιείται” στην κοιλάδα του Ωρωπού.

Τέσσερα χρόνια με τον Γαβριήλ,πρωί,μεσημέρι,βράδυ,λάσπη και καταστροφή,τρεις ήμισυ χρόνια με τον Οικονομάκο,ξεπερνώντας τον εαυτό του πυροβολούσε και σπήλωνε ασύστολα και χωρίς σταματημό(με την ανοχή δυστυχώς της νυν Δημοτικής Ομάδας).

Ξεκουράστηκε ένα χρόνο,αναμένοντας προφανώς κάτι το οποίο θεωρούσε πως του οφειλόταν.Χωρίς αποτέλεσμα φυσικά.

Και ξανά στα όπλα.Καταστροφή,σκουπίδι και λάσπη,με τα πιο βαριά υπονοούμενα(δυστυχώς με την ανοχή της νυν Αντιπολίτευσης).

Κάποια στιγμή,που η δικιά του εργολαβία της λάσπης θα φτάσει στο τέλος της,μιας και θα έχει καταστρέψει όποιον έχει κάνει το λάθος να τον εμπιστευτεί,θα μείνουν σαν ανάμνηση οι δεκάδες φωτογραφίες με σκουπιδοντενεκέδες,χωματερές,λακκούβες,λάμπες που έχουν λάθος καυτεύθυνση,και κάθε λογής αποκύημα της φαντασίας του,να θυμίζουν πως ο Πρύτανης της σκουπιδολογίας,”δραστηριοποιήθηκε” και “μεγαλούργησε” στον Δήμο μας.

 

Ο ΓΡΥΛΟΣ

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here