Μάλλον δεν είναι μόνο η Ρόδος και ο Ωρωπός.

0
1226
Ξεκινώντας την μικρή αναφορά μας στο θέμα που η Αντιπολίτευση του Δήμου συντηρεί,όπως ο ναυαγός το σωσίβιο(;;;;;;;),θα θέλαμε να τονίσουμε πως ιδεολογικά και απλά σκεπτόμενοι,είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση των πάντων.
Αναγνωρίζουμε βέβαια την ιδιαιτερότητα και την δυσκολία κάποιων σοβαρών ζητημάτων και ξέρουμε πως η μη ικανοποιητική εξυπηρετησή τους(όπως π.χ πλημελής καθαρισμός και πλημελής αποκομιδή απορριμάτων),δημιουργεί κινδύνους για την υγεία των πολιτών.
Γνωρίζουμε επίσης την αγωνία όσων διοικούν,να γίνουν όλα όπως πρέπει και να μην υπάρχουν λαικές αντιδράσεις και παράπονα.
Εκτιμούμε ακόμα πως κανένας Δήμαρχος δεν σκέφτεται να απολύσει δεκάδες ανθρώπους,έναντι οποιουδήποτε κέρδους,μιας και οι άνθρωποι τον εκλέγουν και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθεί και να ζητήσει ξανα την ψήφο τους σε 2 χρόνια από τώρα.
Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουμε για το αντίθετο κατηγορούνται οι Δήμαρχοι,όλα αυτά τα χρόνια.Για το ότι δηλαδή προσλαμβάνουν δεκάδες άτομα,προκειμένου να αυξήσουν την εκλογική τους πελατεία.
Έτσι και φτάνοντας στο σήμερα,θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα,που τίθεται με αφορμή την αναφορά εκπροσώπου των εργαζομένων ΟΤΑ,σε εκπομπή στην τηλεόραση,που είπε πως μόνο ο Ωρωπός και η Ρόδος,έχουν αναθέσει την καθαριότητα σε ιδιώτες.
Υπάρχει κάποιος που θεωρεί αυτήν την δήλωση πραγματικό γεγονός;
Μια δεκάλεπτη και μόνο δικά μας αναζήτησε στο Ίντερνετ,αλλίευσε μια ενδεκάδα Δήμων,που έχουν προχωρήσει σε ανάλογη ανάθεση.
Παρακάτω τους παραθέτουμε αναλυτικά προς δικιά σας ενημέρωση,αλλά και αναζήτηση.
Χαλκηδόνα, Μύκονος, Θερμαϊκός, Κάλυμνος, Χερσόνησος Ηρακλείου, Έδεσσα, Λαγκαδάς, Άστρος, Άκτιο, Βόνιτσα.
Εννοείτε πως θεωρούμε και πιστεύουμε πως αν ασχοληθούμε λίγο παραπάνω,θα βρούμε δεκάδες τετοιες περιπτώσεις,μιας και το πρόβλημα δεν είναι δικό μας,αλλά πανελλήνιο.
Κλείνοντας θα θέλαμε για άλλη μια φορά να πούμε,πως είναι άλλο να εντοπίζουμε και να αναφέρουμε τα τυχόν λάθη σε κάθε τι που γίνεται και να αναζητούμε ή να προτείνουμε λύσεις και άλλο να δημιουργούμε και να γιγαντώνουμε ανύπαρκτα ζητήματα,μόνο και μόνο για να ακυρώσουμε και να καταστρέψουμε ότι πάει να γίνει.
Σημείωση του Παρατηρητή:
Πρωταγωνιστής σε όλη αυτή την εκστρατεία κατά της άνάθεσης σε Ιδιώτη της αποκομιδής των απορριμάτων,είναι ο ίδιος άνθρωπος που μια δεκαετία τώρα συντηρείται φωτογραφίζοντας ξεχειλισμένους κάδους απορριμάτων και υπαίθριες χωματερές.
Θέλοντας προφανώς να δείξει πως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν κάνουν καλά την δουλειά τους………………
Αιδώς αργείοι……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here