Όταν η προκατάληψη καταστρέφει το νόημα της πράξης.

0
1391

Η αλήθεια είναι πως την είδηση την πληροφορηθήκαμε,διαβάζοντας ένα post,που μας παρακίνησε να το ψάξουμε,για να δούμε τι εννοεί.Το αποτέλεσμα της αναζήτησης ήταν πέραν του αναμενομένου και απέδειξε για άλλη μια φορά,πως ο τρόπος που μεταδίδεται ένα γεγονός ή μια είδηση,καμιά φορά όχι απλά την ακυρώνει,αλλά μεταβάλει και το νόημα και τον σκοπό της.

Πάμε λοιπόν.Στα πλαίσια Επισιτιστικού Προγράμματος ,με την συνδρομή του ΤΕΒΑ,η ΚΕΔΩ σε συναργασία με κοινοφελή οργάνωση,προχώρησε στην δράση διανομής,28 Παλετών γιαρμάδων,σε άτομα που είχαν πραγματική ανάγκη.

Η Δράση αυτή επετεύχθει μετά απο συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου,σε συνεργασία με την Διοίκηση της ΚΕΔΩ.

Από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε το πρόβλημα εξέυρεσης χώρου για την διανομή,αλλά και η ανάγκη χρήσης κλαρκ προκειμένου να ξεφορτώνονται οι παλέτες.

Τότε προσεφέρθει ο Νότης Ρούσης,γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής,με αυξημένες ευαισθησίες και με ανάλογες τέτοιου είδους κινήσεις και κατά το παρελθόν,και προσέφερε τόσο τον χώρο της Επιχείρησης του,όσο και το κλαρκ που χρησιμοποιεί μαζί με το προσωπικό του,προκειμένου να διαμοιραστούν οι γιαρμάδες με τάξη ,και ασφάλεια και το κυριώτερο όπως πρέπει.

Βέβαια προφανώς σε αυτή την φάση,είχε την “ατυχία” να είναι αδελφός του Δημάρχου………

Και ποια είναι η επόμενη σκέψη,κάποιου που θέλει να σκέφτεται καχύποπτα και κακόβουλα;

Το έκανε γιατί είναι αδελφός του Δημάρχου,προκειμένου να αποκομίσει ψηφοθηρικά ωφέλη,εκμεταλευόμενος την ανάγκη των Δημοτών……………..

Όταν η καχυποψία “σκοτώνει” την είδηση και το νοημά της.

Εμείς λοιπόν απαντάμε:Ακόμα και αν το έκανε σκεφτόμενος έτσι(πράγμα που όσοι τον γνωρίζουν,ξέρουν πως δεν ισχύει σε καμια περίπτωση),καλώς το έκανε,μιας και συμπολίτες μας που δεν μπορούν,μπόρεσαν να προμηθευτούν αυτό το ασήμαντο,που σε αυτή την φάση όμως είναι τόσο σημαντικό για αυτούς.

Ας είμαστε λίγο ΑΝΘΡΩΠΟΙ φίλοι μου……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here