ΈΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ κ. ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

0
1521

Είπαμε να κάνουμε ένα σχόλιο αναφορικά με το σχετικό έγγραφο που αφορά τους ανεξήγητους λόγους καθυστέρησης της λειτουργίας της νέας τοπικής μονάδας υγείας. Πραγματικά, είναι η πρώτη φορά όμως, που όλα είναι τόσο σαφή και ευδιάριτα.

Όταν μια Δημοτική Αρχή αναγκάζεται να προσφύγει στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας για την ανικανότητα-σκοπιμότητα των “υπαλλήλων” του να ξεκινήσουν τη λειτουργία των νέων ιατρείων, για την οποία οι ίδιοι τόσο καιρό κατηγορούσαν με μεταξύ τους εγγραφάκια το Δήμαρχο και όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή αυτού του υπέροχου κτιρίου – πέραν του κ. Μαρτίνου φυσικά, από τον οποίο δε κινδυνεύουν πολιτικά-, τότε αυτό σημαίνει ότι κάποιοι δεν έκαναν καθόλου μα καθόλου καλά τη δουλειά τους.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, παραθέτουμε το έγγραφο το οποίο βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Και ειμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τί θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here