Χθεσινοβραδυνός,φανταστικός(ή μηπως όχι;),διάλογος……….

0
1339

Ντριννννννννννννννννν,ντρινννννννννννν,ντρινννννννννν…….

-Παρακαλώ

-Καλησπέρα Γ….ο μου,έτοιμο το έχω το Δελτίο Τύπου.Δυναμίτης σκέτος.Τους ξεσκεπάζει και δείχνει στον κόσμο,πως έχει στηθεί εργοστάσιο λάσπης.

-Πως το είπες Σ….ο μου;Εργοστάσιο λάσπης;Ρε φίλε μήπως να βάλουμε κανέναν άλλο τίτλο;Φοβάμαι μήπως γελάσουνε και τα τσιμέντα στην παραλία.Αφού και οι δυο μας ξέρουμε,πως την λάσπη την διαχειρίζεσαι εσύ τα τελευταία 15 χρόνια στο χωριό.Λασπάς σαν εσένα δεν υπάρχει.Ας τους πούμε κάπως αλλιώς.

-Γ….ο μου κανονικά τώρα θα έπρεπε να έχω παρεξεγηθεί,αλλά επειδή σ αγαπάω,δίνω τόπο στην οργή.

-Μ αγαπάς ή με χρειάζεσαι Σ…ο μου;

-Όσο με χρειάζεσαι εσύ,σε χρειάζομαι και εγώ Γ….ο μου.Οι πορείες μας τώρα πια είναι αλληλένδετες,ο ένας θα στηρίξει τον άλλο για να κατακτήσουμε το βουνό.Ακόμα και όταν ξέρουμε πως αυτά που λέμε δεν ισχύουν,όπως συμβαίνει δηλαδή τις περισσότερες φορές,θα κοιταζόμαστε,θα κλείνουμε ο ένας το μάτι στον άλλο και θα συνεχίζουμε να πετάμε λάσπη με τη σέσουλα.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα Γ….ο μου.Αν θέλεις να γίνεις Δήμαρχος,θα κάνεις αυτά που σου λέω εγώ.

-Και δεν μου λες Σ…ο μου,πιστεύεις,πως θα μας πιστέψουνε,όσοι διαβάσουνε το Δελτίο Τύπου που ετοίμασες;Το επιμελήθηκες όπως έπρεπε;Πρέπει να καταφέρουμε να μπερδέψουμε τον κοσμάκη και να βγεί απόλυτος φταίχτης ο Δήμαρχος.Και φυσικά να υποβαθμίσουμε το ρόλο,αυτού του νέου φρούτου του Γ….η του Π……..η.Που βρέθηκε και αυτός ο αθεόφοβος;Μια χαρά το είχαμε στήσει το έργο.Θα πηγαίναμε στις εκλογές περίπατο,μονοπώλιο στην ενημέρωση.Κρίμα Σ…ο μου.

Απλά Γ….ο μου,τώρα πρέπει να ξεπεράσω τον εαυτό μου.Πρέπει αυτά που γράφω να τρομάζουν και εμένα τον ίδιο.Πρέπει να πουλήσω τέτοια καταστροφή,τέτοια σπέκουλα,τέτοια χυδαιότητα,που ο πρότερος μου βίος ,θα φαντάζει ολόλευκος.Τέλος πάντων,αυτά θα τα βρούμε στο τέλος Γ….ο μου.Όταν θα κάνουμε τον λογαριασμό.Τα είπαμε ,τα συμφωνήσαμε αυτά.Έτσι Γ….ο μου;

-Εντάξει Σ…ο μου.Ανεβασέτο και βάρα όσο μπορείς.Και ανέβασε και κανένα σχόλιο μαιμού,από αυτά τα δικάσου,με κεφαλαία,που σπάνε κόκκαλα.Ξέρεις εσύ.Σ αυτά δεν πιάνεσαι Σ…ο μου.

-Καληνύχτα Γ….ο μου.

-Καληνύχτα Σ…ο μου.Α,ξέχασα να στο πω.Χθες δίπλα μου κάθοταν δυο φίλοι του Δημάρχου και λέγανε για κάτι τιμολόγια του Σ…ου.Δεν πιστεύω να εννοούσανε εσένα;

-Εμένα;Τιμολόγια;………Μπα ,αφού ξέρεις πως εγώ ότι κάνω ,το κάνω ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ….

-Καληνύχτα Σ…ο μου.Κλείνω πριν καταφέρεις και πείσεις και μένα…….

Ο ΓΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here