Όποιος σπέρνει ανέμους,θερίζει θύελλες ή CASUS BELLI…….

0
1596

Αφορμή πολέμου,Με αυτό τον φρασεολογικό όρο αποδίδεται στην ελληνική ο διπλωματικός διεθνής όρος Casus belli (κάζους μπέλι).(Βικιπαίδεια).

Αγαπητοί αναγνώστες

Ξεκινήσαμε τούτο δω το εγχείρημα 1,5 μήνα πριν.Ξεκινήσαμε πραγματοποιώντας μια “τρέλα”,που ομολογουμένως δεν ήταν για εμάς και εύκολη(υψηλό κόστος,απαίτηση πολύ ελεύθερου προσωπικού χρόνου,δημιουργία “εχθρών” κ.α).Ξεκινήσαμε,γιατί θεωρούσαμε και θεωρούμε,πως σαν ομάδα,έχουμε πράγματα να πούμε και να προτείνουμε.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε πως δεν έχουμε “ηγεμόνες”,πανωκεφαλάρηδες,παρά μόνο την “τρέλα” μας και την “άλλη” αντίληψη,που έχουμε για τα πράγματα και τις καταστάσεις.Μια άλλα αντίληψη,που έχει να κάνει τόσο με το τι μπορεί πια να κάνει μια Δημοτική(ή άλλη) διακυβέρνηση,στα στενά πλαίσια της αφυξίας που ζει η χώρα μας,αλλά και με το τι πρέπει να επιδιώκει και το πως πρέπει να πορεύεται η Δημοτική(ή άλλη) αντιπολίτευση,προκειμένου,ο ρόλος της να είναι δημιουργικός,συνθετικός και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ξεκαθαρίσαμε ότι έχουμε απορίψει,συστήματα,ομάδες και τρόπους δράσεις του παρελθόντος που σκοπό έχουν να υποβαθμίσουν,ανθρώπους,πολιτικές,αποφάσεις,προκειμένου να κερδίσουν ίδια και αλλότρια προσωπικά και μόνο κέρδη.

Ξεκαθαρίσαμε ακόμα,πως επειδή από το παρελθόν έχουμε διαδαχθεί πια,σκληρά και οδυνηρά διδάγματα,για το τι κακό μπορεί να προκύπτει σε τοπικό ή ευρύτερο επίπεδο,από μια στείρα αντιπολίτευση και από μια παρωχημένη παροχολογία,θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίκαιοι και αμερόληπτοι απέναντι στην Δημοτική Αρχή και θα ψάχνουμε πίσω από το φαίνεσθαι το τι ισχύει πραγματικά.

Όπως επίσης εξηγήσαμε ,πως ο μήνας του Μελιτος δεν θα ισχύει για πάντα.

Όλα αυτά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Δήμου μας(και όχι μόνο), τα δέχθηκε και μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή,γιατί είδε πως εδώ κάτι διαφορετικό υπάρχει.

Όλοι;

Όχι βέβαια!Δυστυχώς μια ομάδα ανθρώπων,που θεωρεί προφανώς και την ενημέρωση και το δικαίωμα στην αλήθεια και το δικαίωμα στην “άλλη” άποψη,απαγορευμένο καρπό,από την πρώτη στιγμή μας κατέταξε,μας ανακύρηξε γιοσουφάκια της Δημοτικής Αρχής,μας χλέυασε και το κυριώτερο μας κοστολόγησε.Ξέροντας προφανώς το κόστος που αυτή(η ομάδα) πληρώνει στον διαφημιστή-καθοδηγητή-καταστροφέα της.

Εως εδώ καλά,καθόλου δεν μας πείραξε,το αντίθετο μάλιστα.

Χθες το πρωί όμως η ομάδα των πεντακαθαρίδηδων έκανε ένα βήμα παραπάνω.Μας κατήγγειλε στο Facebook και φυσικά κληθήκαμε να αποδείξουμε πως υπάρχουμε,πως δεν είμαστε fake, πως πράγματι κάτι εκπροσωπούμε.

Και φυσικά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!

Γιατί εμείς είμαστε υπαρκτοί,ολοζώντανοι,και με άποψη……..Το αποδείξαμε….

Εσείς;Είστε;

Λυπούμαστε,αλλά τώρα πια πρέπει να το απόδείξετε και σεις.Όλες οι κυράτσες,οι αμπελοφιλόσοφοι,οι ήρωες με τα γούνινα καπέλα,οι δαφνοστεφανωμένοι και όλος ο ΜΑΧΙΜΟΣ συρφετός,που παίρνοντας εντολές από έναν τύπο,που γιγαντώθηκε,στο πιο αποριπτέο παρελθόν αυτού του τόπου και νομίζει πως μπορεί ανενόχλητος να ρυπαίνει και να δηλητηριάζει την κοινωνία του Ωρωπού,θα πρέπει τώρα να αποδείξετε πως υπάρχετε,ή εν τέλει ρε αδέρφια να δεχτείτε ποιοι είστε.

Το αντέχετε;Για να δούμε………………Το νου σας…………….

Ο ΓΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here