Όταν το αλαζονικό όχι, γίνεται επιζήμιο για την δημόσια υγεία.

0
1535

 Το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε το Σάββατο το βράδυ. Μια σιδερένια φωτιστική στήλη, έπεσε στον χερσαίο λιμενικό χώρο, δίπλα σε παιδιά που έπαιζαν ανέμελα.

Δεν μπόρεσε να γίνει η ανάλογη συντήρηση, αφού ο προϋπολογισμός και πάλι ”κόλλησε” από την προσφυγή του ΜΠΑΛΟΚΑ ΑΝΔΡΕΑ. Το  μοναδικό μέλος που μειοψήφησε και  κατέθεσε προσφυγή κατά του προϋπολογισμού του λιμενικού ταμείου.

Δικό του δικαίωμα, δική του η απόφαση. Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ, που θα κλιθεί να αναλάβει την ευθύνη της απόφασής του.

Άλλα να παρουσιάζεις με μεγάλη χαρά ένα τόσο τραγικό γεγονός, ΕΣΥ, που πατρονάρεις και καθοδηγείς το εν λόγο μέλος του συμβουλίου, και να χαίρεσαι????για ένα τόσο τραγικό συμβάν που θα μπορούσε να κοστίσει μια ανθρώπινη ζωή, αυτό είναι πέρα από την πραγματικότητα και τη ανθρώπινη λογική.

Απορώ που θα φτάσετε, ειλικρινά……όλα στον βωμό της άρνησης, της καταστροφής, της εκμετάλλευσης ακόμα και εις βάρος της ασφάλειας των παιδιών μας.

Έχετε ρίξει πολύ χαμηλά το πήχη.Αρνούμαστε να ακολουθήσουμε την λογική σας, την σκοπιμότητα σας. Με έωλες και σαθρές δικαιολογίες, να κολλιέται σκοπίμως τις διαδικασίες.

Ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει αυστηρά. Έχετε ξεπεράσει τα όριά του. Όλα άλλαξαν για να προχωρήσει ένα βήμα περαιτέρω το λιμενικό ταμείο.

Και καλή διάθεση υπάρχει, από όλους τους εμπλεκόμενους. Εσείς θα μείνετε για πάντα στις διαπιστωτικές πράξεις του 2012 και την παράδοση παραλαβή του 2014………και με την νοοτροπία σας αυτή, 100χρονια πίσω στις συνειδήσεις του κόσμου…….

Υ.Γ: Η χαρά σας στην δεύτερη φωτογραφία, που αναδεικνύεται η φθορά στον στύλο με το χέρι σας, είναι ”χαρακτηριστική”…..

 Υ.Γ: Η δραματοποίηση της εικόνας με τα παιδάκια πίσω από τον σπασμένο στύλο…..είναι προϊόν ασύλληπτης, αρρωστημένης λογικής.

 Υ.Γ: Ευχαριστούμε για την φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here