Τον Γκέμπελς τι τον είχατε είπαμε;

0
1202

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε επιστολή που λάβαμε, από ένα σχετικά ”μικρο” μας φίλο, αηδιασμένο από την ”επώνυμη” ιστοσελίδα του γνωστού δημοσιογράφου. Σεβόμενος το αντικείμενο των σπουδών που ακολουθεί, ένοιωσε αηδιασμένος από το επίπεδο και την κατευθυνόμενη γραφή του κοπτοράπτη καταστροφολόγου και δεσμεύτηκε στο εξής να ”τεστάρει την αμεροληψία του”,δημοσιεύοντας τα άρθρα του και στο δικό του blog, εάν φυσικά εγκριθούν, πάντα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ, όπως μας υποσχέθηκε. Για να δούμε….. (εκ της συντακτικής ομάδας).

Ο Θεός να βοηθήσει τον Ωρωπό” διακηρύττει η ιστοσελίδα ‘Μάχιμη Πόλη”

Τον Ωρωπό να είστε σίγουροι τον βοηθούν εκείνοι οι οποίοι είναι αρμόδιοι και εξουσιοδοτημένοι από το 55% του εκλογικού σώματος στον τόπο μας. Αν ο Θεός κρίνει πως σφάλλουν θα βάλει το χεράκι του, δεν χρειάζεται την επίκληση κανενός.

Συμβουλευτικά σας προτείνω το επόμενό σας άρθρο να έχει τίτλο ” Ο Θεός να σώσει τους δημότες μας”. Να σώσει τους δημότες από ανθρώπους των οποίων ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ της δημοτικής αρχής.

Και τις πρακτικές σας τις πληρώνουμε εμείς οι δημότες. Κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε να διαβάζουμε στη σελίδα σας “Πόσο λάθος είναι η δημοτική αρχή” , “Πόσο κακοί και συμφεροντολόγοι είναι όλοι”. Πόσο αυταρχικοί, μοχθηροί, οι χειρότεροι όλων είναι και άλλα τέτοια φανταστικά που σας κατεβαίνουν από τον εγκέφαλο κάθε πρωί.

Ο Πλάτωνας όρισε την δικαιοσύνη στην “Πολιτεία” ως : “Το τα αυτού πράττειν”
Δηλαδή: Ο καθένας να κάνει εκείνο που του αρμόζει. Αρμοδιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να φροντίζει για το καλό του τόπου.

Αρμοδιότητα του τύπου η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι τηρείτε το “Το τα αυτού πράττειν” .
Αρμοδιότητα του κίτρινου τύπου είναι η συκοφάντηση προς το συμφέρον ανθρώπων που επιθυμούν να καταλάβουν την εξουσία. Επομένως εύγε! Είστε μέσα.

Σε ένα παλαιότερο άρθρο μου, σχετικό με τις θεωρίες συνωμοσίας είχα αναφέρει : “Έχουμε την τάση να βλέπουμε στα πρόσωπα όλων των πολιτικών, μοχθηρές μηχανές που εκτελούν εντολές δίχως ίχνος ηθικής συνειδήσεως.

Eαν ένας πολιτικός είναι αυστηρός και σκληρός θεωρούμε πως κάνει τα πάντα για το συμφέρον του και για να υπερασπιστεί το ύπουλο σύστημα που κυβερνά τον κόσμο μυστικά από τους απλούς ανθρώπους.

Από την άλλη, εάν ένας πολιτικός είναι πιο χαλαρός με περισσότερη ευαισθησία για τις μεσαίες και κατώτερες κοινωνικές ομάδες τότε είναι ένα ακόμη μοχθηρό κόλπο του συστήματος με σκοπό να αποπλανήσει τις άβουλες μάζες και μπλα μπλα μπλα…”

Μόνο που στην περίπτωσή μας η θεωρία συνωμοσίας χτίζεται από εσάς τους ίδιους.

Στην δική σας θέση δεν θα είχα το θράσσος να μιλήσω για συμφέροντα.
Συμφέρον της δημοτικής αρχής είναι η μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση της ζωής των δημοτών εν μέσω χαλεπών καιρών.

Δικό σας συμφέρον αγαπητοί μου κύριοι είναι η υπονόμευση της δημοτικής αρχής και ΜΟΝΟ.
Μόνος σκοπός σας είναι να γεννάτε προβλήματα ώστε να θίγετε τους ανθρώπους που έχουν την ΕΝΤΟΛΗ  να παλέψουν για τα συμφέροντα του δημότη.

Επιπλέον (στη θέση σας), εφόσον το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να ρίχνω λάσπη και να βάζω εμπόδια στην ευημερία του τόπου δεν θα τολμούσα να λεγόμουν και “Μάχιμη Πόλη”

Δεν δύναμαι να  γνωρίζω τις αξίες με τις οποίες ιδρύσατε την σελίδα σας αλλά σίγουρα για να ονομαστήκατε “Μάχιμη Πόλη” σήμαινε ότι θα παλεύατε για την πόλη μας.

Τα άρθρα σας κύριοι όμως δεν παλεύουν για το καλό της πόλης.

ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Συνεπώς, αλλάξτε το όνομά της σελίδας για να μην μπερδεύονται και οι δημότες. Θα πρότεινα το “Μάχιμη λάσπη” .

Και όσο για την παράκλησή σας στον Θεό στον τίτλο….Σκάψτε τα λακκάκια σας με τα φτυαράκια σας εσείς και αφήστε εκείνους που γνωρίζουν και μπορούν να πράξουν για το καλό του Ωρωπού και ο Θεός… θα βοηθήσει το καλό!

Υ.Γ. Για όποιον δεν γνωρίζει τον Γιόζεφ Γκέμπελς. Ήταν Υπουργός Προπαγάνδας στην Ναζιστική Γερμανία.

Δ.Π.Τ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here