Η Έκθεση Βιβλίου Ωρωπού άνοιξε τις πύλες της.Ο Θεσμός που γίνεται λατρεία!

0
1371

Ξεκίνησε από τις  21 Ιουλίου 2017, η Έκθεση Βιβλίου Ωρωπού, που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού.
Ο Πολιτιστικός θεσμός πραγματοποιείται ξανά για 2η χρονιά και με βασικό μέλημα την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και τη διάδοση του βιβλίου, θα διαρκέσει δε, μέχρι την 15η Αυγούστου 2017.
Στόχος δεν είναι η απλή παράθεση και πώληση των βιβλίων, αλλά η δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος με βασικό άξονα το βιβλίο.
Στο πλακόστρωτο της παραλίας Ωρωπού, κοντά στο Λιμάνι ,θα βρείτε τα περίπτερα που έχουν στήσει δεκάδες εκδότες. Σύντομα, θα είναι κοντά μας και συγγραφείς, προκειμένου να υπογράψουν τα βιβλία τους αλλά και να συζητήσουν με τους επισκέπτες της έκθεσης

Υπέροχη πραγματικά πρωτοβουλία,που έρχεται να δώσει στις δύσκολες μέρες που διανύουμε,τη σωστή κατεύθυνση και την καλύτερη πρόταση,για εμάς και τα παιδιά μας.Ένα καλό βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά για τις καλοκαιρινές (και όχι μόνο νύχτες) και η ανάσα δροσιάς και ανανέωσης που χρειαζόμαστε για να σκεφτούμε και να δράσουμε θετικά και μόνο θετικά.

Ας διαβάσουμε λοιπόν.Αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here