Εμείς ψέματα δεν λέμε κυρ Σπύρο.Εσύ;Άραγε γιατί έφυγες νωρίς;

0
1621

Διαβάσαμε την πρωινή ανάρτηση του κυρ Σπύρου και αν και έχουμε πει πως θα ασχολούμαστε σπανίως πια μαζί του,δεν μπορούμε παρά να μπούμε στα ενδότερα της και να την αναλύσουμε όλοι μαζί.

Λέιε λοιπόν ο αγαπημένος κυρ Σπύρος:

Στη συζήτηση αυτή, παρόντα και τα ευτράπελα! Η «παρουσία» της δημοτικής αρχής διά του υπεύθυνου επικοινωνίας της, ο οποίος και την μαγνητοσκόπησε και την έδωσε προς ενημέρωση στον… «Παρατηρητή του Ωρωπού»!!! Φυσικά προς ενημέρωση των δημοτών με την μαγνητοσκόπηση αυτή ούτε λόγος να γίνεται, γιατί άλλα είναι τα γραπτά του «Παρατηρητή» και άλλα τα στοιχεία από τα βίντεο. Έτσι, ο «έμμισθος» λασπολόγος των δημοτών του Ωρωπού γράφει: “Ακούσαμε προσεχτικά τα βίντεο όλων των ομιλητών(που ευγενικά μας προσφέρθηκαν από τον Υπέυθυνο Τύπου του Δήμου,Προκόπη Τόλια) και έχουμε καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ,το οποίο προέκυψε όχι γιατί έχουμε κάποια προκατάληψη,ή είμαστε αρνητικά διακείμενοι απέναντι στην Κίνηση(το αντίθετο μάλιστα),αλλά γιατί είναι πασιφανές και εύκολα αντιληπτό,από τον απλό θεατή των ομιλιών και των τοποθετήσεων”. «Γιάννης» κερνάει λοιπόν και «Γιάννης» πίνει!

Τα συμπεράσματα στον κάθε δημότη, που το “γραφείο τύπου” της σημερινής δημοτικής αρχής… τον περνά για κουτό!!! Συνεχίστε έτσι!

Για πάμε λοιπόν να δούμε ποιος λέει ψέματα κυρ Σπύρο.Πιο κάτω δημοσιεύουμε αυτούσιο το βίντεο του κυρ Σπύρου,με την εισηγητική ομιλία του κου Λίτσα.

Τι γράφουμε λοιπόν εμείς;

Από το σημείο 0,36 έως το σημείο 1,29 ο κύριος Λίτσας επιτίθεται στους Συλλόγους της Περιοχής και στην Ομοσπονδία τους,λέγοντας πως είναι μόνο για να κόβουν πίτες και όχι για να αγωνίζονται όπως αυτός.

Στο σημείο 1,56 αναφέρει πως γεμίσαμε Παρατηρητές και όχι ανθρώπους που αγωνίζονται,όπως αυτός.

Και τέλος υπενθυμίσαμε,πως σαν Πρόεδρος της Κοινότητας της Μαλακάσας,χρησιμοποιούσε κατα κόρον,ιδιώτη στην αποκομιδή των απορριμάτων,όχι φυσικά με δόλο,αλλά γιατί δεν γινόταν αλλιώς.Πράγμα νομίζω που το γνωρίζουν όλοι και που δεν το έχει αρνηθεί φυσικά ούτε ο ίδιος,αφού γνωρίζει πως είναι αδιαφισβήτητη αλήθεια.

Που ακριβώς είναι το ψέμα στα όσα γράψαμε;Το βίντεο του κυρ Σπύρου μας διακαιώνει απόλυτα.

Για τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Γιώργο Γαβριήλ,δεν κάναμε κανένα αρνητικό σχόλιο,αφού όπως γράψαμε αναγνωρίζουμε πως έχει καλή πρόθεση και ανησυχεί πραγματικά για τον τόπο.

Για τον κεντρικό ομιλητή,νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερα καλά λόγια,αφού η πείρα,οι γνώσεις και η αγωνιστική του δράση είναι αδιαμφισβήτητες και δεν τίθενται σε καμιά βάση κριτικής.

Στην συνέχεια γράψαμε για τον κύριο Επαμεινώνδα Δημητρίου,για τον οποίο ο κυρ Σπύρος,δεν έχει άποψη,επί της ομιλίας του,προφανώς επειδή είχε αποσυρθεί(;;;;;;;).

Και τέλος για τον κύριο Ηλιάσκο,είπαμε πως είχε καλύτερη τοποθέτηση από τους προηγούμενους,έθεσε κάποια σοβαρά και στοιχειοθετημένα στοιχεία και φάνηκε υπέρ της τοπικής διαχείρησης των αποριμμάτων.

Δεν αναφερθήκαμε στους άλλους ομιλητές,όχι απο δόλο,αλλά γιατί δεν είχαμε στην διαθεσή μας τα βίντεο των ομιλιών τους,οπότε δεν είχαμε πλήρη γνώση των όσων ανέφεραν.

Αυτά λοιπόν ως προς την αναφορά του κυρ Σπύρου,στα γραφόμενα μας και στην τεράστια αποκάλυψη,πως λέμε ψέματα και πετάμε λάσπη και μάλιστα ΕΜΙΣΘΗ.Και το λέει αυτός που πυροβολάει το δίφραγκο(2 ευρώ)!

Πάμε όμως να θέσουμε και εμείς μερικά ερωτήματα στον κυρ Σπύρο,επί της συγκεντρώσεως και επί των παραλειπομένων-ευτράπελων της.

Εσύ κυρ Σπύρο γιατί απεχώρησες άρον άρον;Ήρθε εντολή άνωθεν;Έληξε ο χρόνος;Αλλαγή πλάνων;Πείνασες;Πήγες για μπάνιο;

Λέμε τώρα εμείς.

Το πουλέν σου,τον ειδικό αγορητή δεν τον είδες στους παρευρισκομένους;

Γιατί εντάξει τον Οικονομάκο ξέραμε πως δεν τον βλέπεις και από παλιά(αυτό λέγεται στην δημοσιογραφική γλώσσα,βλέπω ότι θέλω),όπως βέβαια μέχρι πρότινος και τον Ηλιάσκο.Μα τον αγαπημένο σου μαθητή-πνευματικό τέκνο Ανδρέα Μπαλόκα,πως και δεν τον είδες και δεν τον ανέφερες;

Ξαναδημοσιεύουμε την φωτογραφία,για να μην μας πεις πως λέμε ψέματα(και ευχαριστούμε την κυρία Μπασκάκη,για αυτήν την εκπληκτικά αποκαλυπτική φώτο).

Προσπαθεί βεβάιως να καλυφθεί ο Ανδρέας,αλλά μάταιος κόπος.Εσύ λοιπόν φίλε κυρ Σπύρο γιατί δεν ανέφερες την παρουσία του;

Εντολή άνωθεν;

Κολπάκι διαφοροποίησης;(Παλιά μου τέχνη κόσκινο δηλαδή.Θυμάσαι που τον είχες πάει στο Όραμα Δημιουργίας και μετά τον έκανες μεταγραφή στην Δυναμική Πολιτεία και έχασε την ευκαιρία ο τόπος να τον απολαύσει για μια ολόκληρη τετραετία;)

Κυρ Σπύρο,εμείς ψέματα δεν λέμε.Σου ξαναγράψαμε,πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.Είναι μακρύς και εκπληκτικός ο βίος σου και κάποια στιγμή θα διδάσκεται.Μην μας ενοχλείς για να μην σε ενοχλούμε.Κάθε φορά που θα αναφέρεσαι σε μας,θα παίρνεις ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Και κάποια στιγμη ενδεχομένως να πάρεις και ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ……………

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:Η Θέση του εκπροσώπου Τύπου του Δήμου,είναι θεσμοθετημένη και καθιερωμένη,πανελλήνια και φυσικά δεν ανακαλύφθηκε το 2017 στον Δήμο Ωρωπού.Την θέση αυτή εδώ και λίγο καιρό,ο Δήμαρχος εμπιστεύτηκε στον Προκόπη Τόλια.Ο Προκόπης είναι εν δυνάμει,ένας από εμάς.Όπως θεωρούμε πως είναι δεκάδες κάτοικοι αυτού του Δήμου,που ανησυχούν,νοιάζονται,αγωνιούν και παλεύουν για το καλό αυτού του τόπου.Είμαστε πολλοί,πολλοί περισσότεροι από ότι φαντάζονται,αυτοί που όλα τα μετράνε με ΕΥΡΩ και με ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here