Διαδημοτική Συγκοινωνία Δήμου Ωρωπού

1
2989


Τα νέα δρομολόγια της διαδημοτικής συγκοινωνίας ξεκίνησαν από την 25 Ιουνίου, στους οικισμούς και τα χωριά του δήμου Ωρωπού. Μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, αναπροσαρμόστηκαν και εφαρμόζονται διαδρομές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οικιστές και οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών.

Τα νέα δρομολόγια εκτελούνται σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ από τα δυο λεωφορεία 20 θέσεων που έχει ο Δήμος Ωρωπού στην κατοχή του, καθώς η ευελιξία τους είναι χαρακτηριστική, εντός των στενών οικιστικών δρόμων των περιοχών του Δήμου μας.

Είναι μια κίνηση που θα καθιερωθεί από την δημοτική αρχή και δεν θα άφορα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς από τον Σεπτέμβριο ένα νέο λεωφορείο σχεδιάζεται να αποκτηθεί και να επανδρώσει τον στόλο, και τα δρομολόγια θα ανασχεδιαστούν και θα προσαρμοστούν στις νέες χειμερινές συνθήκες, εξυπηρετώντας κυρίως τις ανάγκες των μαθητών, των εργαζόμενων που χρησιμοποιούν το τρένο (ΣΦΕΝΔΑΛΗ) αλλά και όλων των δημοτών, στα πιο απομακρυσμένα σημεία του Δήμου μας.

Μια απαραίτητη και αναγκαία κίνηση στην υπηρεσία των δημοτών, καθώς στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε είναι δύσκολη η χρήση των ταξί.
Το εισιτήριο είναι 1.20ε…..

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here