ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΜΑΡΑ

0
1827

Σε προσωρινή διακοπή εργασιών, σε συμφωνία με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της οδού Μαρμαρά, προχώρησε ο Δήμαρχος κ Ρούσσης.

Σεβόμενος το δίκαιο αίτημα των έμπορων της οδού Μαρμαρά, θα γίνει διακοπή των εργασιών την προσεχή Παρασκευή και για διάστημα μέχρι το τέλος του μηνός  Αυγούστου.

Θα γίνει μερική αποκατάσταση του οδοστρώματος με επικάλυψη 3Α, έτσι ώστε να διευκολυνθεί όσο το δυνατόν η ηπιότερη κίνηση των οχημάτων αλλά και των πεζών, με συμπίεσή του, όπου δεν υπάρχει άσφαλτος και θα συνεχιστούν οι εργασίες, όταν αποχωρήσουν οι παραθεριστές και επισκέπτες του Δήμου.

Σε ερώτηση μας για την διαμόρφωση των βυθιζόμενων κάδων στην Μαρμαρά, και στο ενδεχόμενο εάν υπάρξει περεταίρω βελτίωση, οι απαντήσεις απαγορεύεται να αποδοθούν.

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια σχόλια, ειδικά από δημοτικούς συμβούλους, όταν ακόμα δεν έχει ‘’στεγνώσει’’ το μπετό και οι απαραίτητες δομικές εργασίες εγκατάστασης των κάδων. Είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν περαιτέρω αισθητικές αλλά και λειτουργικές επεμβάσεις, κάνοντας αυτό το σημείο το ομορφότερο της οδού Μαρμαρά», μας δήλωσαν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής.

Για μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου που μοναδικό σκοπό έχει την εργολαβική διαπόμπευση της όποιας προσπάθειας της δημοτικής αρχής, «αναδεικνύοντας» με προβοκατόρικο τρόπο την καταστροφή χρησιμοποιώντας πομπώδεις τίτλους και δημοσιεύματα, έγινε λόγος από στελέχη του δήμου, χάνοντας το παραμικρό ψήγμα αξιοπιστίας που μπορούσε ακόμα να έχει …..

………Ο καθένας ας κάνει την δουλειά του. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Όλοι κρινόμαστε στο τέλος…… μας είπαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here