ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ…….. συνέχεια.

0
2044


«Κακογουστιά, νταραβέρια, πανηγύρια, τσιφτετέλι, εκτρώματα, μνημείο πεσόντων έμπορων»,  και ότι άλλο  μπορεί να φανταστεί ο άρρωστος νους κάποιων, εκφρασμένο από τα χείλη θεσμικών παραγόντων, που νομίζουν πως διαδραματίζουν καταστάσεις στο χωριό τους και, μόλις δουν κάτι να δημιουργείται, αρχίζουν την παράλογη κριτική, τα πρόωρα συμπεράσματα, τις επικλήσεις των ειδημόνων, την καταστροφή, την ειρωνεία, τον πόλεμο».

Posted on 29 Ιουλίου 2017 by maximipolι

Την επομένη ημέρα που τελείωσαν οι δομικές εργασίες τοποθέτησης των κάδων ακολούθησαν οι  ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, και τέσσερις ημέρες μετά όπως ήταν προγραμματισμένο,  ξεκίνησε η αναμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου, προσπαθώντας να δοθεί μια ευχάριστη εικόνα σε ένα χώρο που εκ των πραγμάτων δεν δίνονται και πολλές δυνατότητες.

Θα είχε όμως πραγματική αξία, εάν την «γόνιμη αντιπολιτευτική διάθεση» ακολουθούσε και μια πρόταση, μια εναλλακτική λύση, μια παρεμβατική αισθητική άποψη, που ίσως και να βοηθούσε. Δεν διαβάσαμε κάτι, όμως. Για άλλη μια φορά ξεχειλίζει ο εμπαιγμός και η μεμψιμοιρία, όπως ξεχείλιζαν κάθε μέρα τα σκουπίδια, από το σημείο της παραλίας, στην πρόσοψη της πόλης, στο κεντρικότερο σημείο της οδού Γεννηματά, που για σειρά ετών φιλοξενούσε τα σκουπίδια, των μεγαλυτέρων καταστημάτων της παραλίας (έμπροσθεν coco-pan), δημιουργώντας τα Σαββατοκύριακα μια μικρή χωματερή.

Και από ότι πληροφορηθήκαμε  χθες, θα υπάρξει και άλλη παρέμβαση, αφού δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Σας προστατεύουμε, για να μην εκτεθείτε ως συνήθως,  παρασυρόμενοι από τον πολιτικό σας μέντορα, μετρ του οδυρμού και της  καταστροφής.

Αυτή είναι η άποψη μας και πρέπει να την καταθέσουμε. Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανένα, για τα καλώς κείμενα των δημοτικών πεπραγμένων, αλλά τουλάχιστον περιμένουμε την εξέλιξη κάποιων ενεργειών. Και σίγουρα από εδώ μέσα δεν θα εξυμνούμε την καταστροφή. Θα προβάλουμε κάθε ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση, και σε ότι λειτουργεί προς το καλό, κοινό συμφέρον, θα είμαστε εκεί να το αναδεικνύουμε.

 

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here