Παιδιά οργανωθείτε,γιατί σας βλέπουν……….

0
1105

Πρόταση του Παρατηρητή.Οργανωθείτε παιδιά γιατί υπάρχουν και λαθραναγνώστες.

Πρώτα θα συνεδριάζετε για να αποφασίζετε τι θα ανεβάζετε,γιατί αν ανεβάζετε πρώτα και μετά συνεδριάζετε,και αποφασίσετε να αποσύρετε την ανάρτηση,μπορεί να την έχει υποκλέψει κανένας λαθραναγνώστης.Και τότε……….Έχουμε θέμα……………

Χθες το απόγευμα λοιπόν,μόλις ανέβηκε η ανάρτηση για την δημιουργία του χώρου πίσω από τους βυθιζόμενους κάδους,ο κύριος Άγγελος Χατζήιωάνου ανέβασε στο προφίλ του την παρακάτω ανάρτηση.

Μάλιστα πριν έρθει η εντολή για απόσυρση,πρόλαβε να κάνει like και ο κύριος Νίκος Λούπης.Προφανώς τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται………..

Ξαφνικά όμως για άγνωστους λόγους η ανάρτηση εξαφανίστηκε……………

Μάλλον εκτιμήθηκε πως επειδή πραγματικά ο κόσμος υποδέχτηκε με πολύ χαρά την είδηση και επειδή αυτό φάνηκε άμεσα,αλλά και επειδή ήταν εντελώς άκομψο και αδικαιολόγητο(για την κοινή λογική),να υπάρχει κακή κριτική για μια τέτοια ωραία κίνηση,αποφασίστηκε η απόσυρση της ανάρτησης…………Έλα όμως που ο Παρατηρητής ήταν εκεί………….

Να σας θυμίσουμε το άρθρο “αυτοκτονίας” της Μάχιμης,που κριτίκαρε το έργο πριν ολοκληρωθεί……….Εξαιρετική “πάσα” στην Δημοτική Αρχή Ρούσση,που ακόμα και αν δεν το είχε σκοπό,έφτιαξε μια καταπληκτική γωνιά………….Να τα αποτελέσματα κύριοι…….Συνεχίστε να ακούτε τον κυρ Σπύρο…..Όλα καλά θα πάνε……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here