Πικρές αλήθειες,μέρος 2ο…………

0
1379

Πάμε λοιπόν να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε χθες,όσον αφορά την υπόθεση του ανεξαρτητοποιηθέντος Συμβούλου Τζεβελέκου Νικόλαου,αλλά και μερικών άλλων ζητημάτων που έχουν άμεση σχέση και είναι εκείνα που διαμορφώνουν το πλαίσιο,που αποδεικνύει πως άλλα είναι τα κίνητρα της κινησής του.

Ο κύριος Τζεβελέκος είχε θέσει από νωρίς το θέμα της Αντιδημαρχίας του Αυλώνος και είχε καταστήσει σαφές,πως δεν διαπραγματεύεται την θέση,επειδή θεωρούσε πως του ανήκε.Βέβαια οι εισηγήσεις τόσο από τους υπολοίπους συμβούλους του Αυλώνος,όσο και από τους κατοίκους του Αυλώνα(και αυτό ήταν το σημαντικότερο),ήταν όχι απλά αρνητικές,αλλά εντελώς απαγορευτικές.Βλέπετε όπως σας εξηγήσαμε χθες,η δημοφιλία του κυρίου Τζεβελέκου,στο χωριό του,είναι τόσο χαμηλή που αγγίζει τα “πλακάκια”………..

Επίσης οι εισηγήσεις που έφταναν από το άλλο “πόστο” στο οποίο “δραστηριοποιόταν” ο κύριος Τζεβελέκος ήταν αποκαρδιωτικές.Εξετάζουμε σοβαρά μια πληροφορία που κυκλοφορεί ευρέως,“περί αμοιβής του”,αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο,οπότε δεν μπορούμε σε αυτή την φάση να είμαστε απόλυτοι.Πάντως η πληροφορία υπάρχει και διακινείται ευρύτατα.

Να συμπληρώσουμε εδώ πως 3 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος,δεν έφερε ούτε μια πρόταση για το χωριό του και αρκούνταν στον ρόλο του απλού παρατηρητή και του Συνοδού εκδηλώσεων ,με την ιδιότητα του Επισήμου(πράγμα που προφανώς του έλειπε),ψηφίζοντας πάντα Ναι σε όλα,χωρίς να εκφράζει την παραμικρή αντίρηση.Ανέμενε προφανώς την ώρα που θα του αποδοθεί ο τίτλος του Αντιδημάρχου Αυλώνος.Γνωστή παλιά τακτική,ανθρώπων που ασχολούνται με την πολιτική και την Διοίκηαη,όχι για το σύνολο,αλλά για τους εαυτούς τους.

Και όταν έλαβε την αρνητική απάντηση,προφανώς ξύπνησε μέσα του ο “άλλος του εαυτός”και επαναστάτησε.Θυμήθηκε τον κακό Δήμαρχο και την κακή διακυβερνησή του,θυμήθηκε τα δεινά που εχουν προκαλέσει στον τόπο,δεινά που βεβαίως τα είχε ψηφίσει όλα μα όλα με χαρά,πήρε το “όπλο” του και έγινε Επαναστάτης με αιτία……..Την ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ…..

Αυτή είναι η σύντομη Ιστορία του κυρίου Τζεβελέκου.Μια Ιστορία που θα την συντηρήσουν κάποιοι ,όσο τους βολεύει και ύστερα όταν δεν θα τους είναι πια χρήσιμος,θα “χαθεί”,όπως όλα εκείνα τα ζητήματα ,που προκύπτουν κατά λάθος,λύνονται σαν φυσική συνέπεια και ύστερα ξεχνιούνται,μιας και κανένας δεν θέλει να τα θυμάται.

Παράλληλη πορεία,με λίγο διαφορετική βαρύτητα και με λίγο διαφορετικό σενάριο,είναι και η πρώτη ανεξαρτητοποίηση του πρώην Αντιδημάρχου,Ανδρέα Γαζβινιάν.

Ο κύριος Γαζβινιάν,για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει,ζήτησε από νωρίς την Προεδρία της ΚΕΔΩ.Θέση την οποία καλύπτει ως γνωστόν,με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως,σε όλους τους τομείς,ο Στέφανος Δάβρης.Ενοείτε πως ένα τέτοιο αίτημα δεν μπορούσε να γίνει δεκτό,μιας και στην Πολιτική,όπως και στο Ποδοσφαιρο,ομάδα που κερδίζει,δεν την αλλάζεις.

Ο κύριος Γαζβινιάν λοιπον,“ανακάλυψε” τότε την υπόθεση του ΧΥΤΥ,ως άλλοθι προφανώς και έκανε το άλμα(προς τα μπρος λέει αυτός,στο κενό λένε οι γνωρίζοντες),χρησιμοποιώντας βεβαίως κατηγορίες και καταγγελείες,που τις “εντόπισε” ξαφνικά,όπως λέει,χωρίς να μπορεί να πείσει,ούτε και τον στενό του περίγυρο.

Εμείς στην υπόθεση Γαζβινιάν δεν θα σταθούμε παραπάνω.Όχι τουλάχιστον,επί του παρόντος.Θα την κλείσουμε εδώ,θέτοντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό ερώτημα,χωρίς βεβαίως να περιμένουμε να πάρουμε απάντηση.

Αν ο κύριος Γαζβινιάν,είχε πάρει την Προεδρία της ΚΕΔΩ,θα είχε την ίδια καταγγελτική,επαναστατική στάση και θα “ανακάλυπτε” το θέμα του ΧΥΤΥ,προκειμένου να αποχωρήσει;

Αρκετά ως εδώ.Έτσι και αλλιώς,για αυτά τα ζητήματα έχουμε να πούμε πολλά,όταν βεβαίως,πρέπει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here