Ήθελα να ήξερα,ποιος τον διαβάζει,αυτόν τον Παρατηρητή;

0
1300

Ξεκινάει το πρωί η μέρα και γράφει ο ένας:Το δοκίμασαν με κάτι ανώνυμα σχόλια στην αρχή, το συνέχισαν με κάτι υποτίθεται επιστολές που τους έστελναν και δημοσίευαν και φτάνουν σήμερα για να δικαιολογήσουν τη ΛΑΣΠΗ που ετοιμάζονται να δημοσιεύσουν από τη δημοτική λασπομηχανή….

To απόγευμα παίρνει την σκυτάλη άλλος αμερόληπτος και γράφει:Οταν έχεις μάθει στην ζωή σου, να παίρνεις εντολές, να λειτουργείς παρασκηνιακά,με λίγα λόγια να ζείς πάντα στην σκιά,δεν μπορείς να φανταστείς πώς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν δική τους άποψη,… Και δεν μπορείς γιατί,,,,,, απλά…. δεν το έχεις ζήσει ποτέ…..

Εν τω μεταξύ,από κάτω και λόγω της αμεροληψίας που διακρίνει τους γράγοντες,κάνουν like όλος ο συνδυασμός της Δυναμικής Πολιτείας.Βλέπεις αυτοί που τα γράφουν είναι φημισμένοι για την ανεξαρτησία τους!

Βγαίνει στις 6.30 ο Παρατηρητής,ο ανώνυμος,ο βαλτός,ο λασπιάρης,ο εξαπτέρυγος και δημοσιεύει ένα απλό άρθρο που απαντά για άλλη μια φορά ,σε μια υποκριτική φωνή,που καταγγέλει,δήθεν,την ανωνυμία……

Και ώ του θαύματος 4 ώρες μετά,το αρθράκι το έχουν διαβάσει 500 αναγνώστες………

Μα καλά ποιοι τον διαβάζουν τον Παρατηρητή;Δεν ακούνε τις αμερόληπτες-αδέσμευτες φωνές που τον καταγγέλουν;

Μάλλον τον διαβάζουν,επειδή ακριβώς λένε το αντίθετο οι υποκριτές……

Αγαπητοί φίλοι,γράψτε κάτι τελευταίο.

Όλη η επιχειρηματολογία σας και όλες οι καταγγελίες σας,βασίζονται,στο ότι είμαστε ανώνυμοι και βαλτοί από την Δημοτική Αρχή.

Πλησιάζει η μέρα,που σε ένα μεγάλο πρωτοφανές για την περιοχή πάνελ,θα δείτε πως και φωνή έχουμε και πολλοί είμαστε και καμιά σχέση δεν έχουμε με την Δημοτική Αρχή.

Τότε λοιπόν να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος………….

Ο ΓΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here