ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ…….εκ βορείων προαστίων.

0
1807

Και μόνο από την εισαγωγή του κειμένου σου, αντιλαμβάνεται κάποιος την πρόθεση σου, και το πόσο εύκολα αυτοαναιρείσαι.

Πες μας ένα λόγο που κάποιοι ανώνυμοι δεν μπορούν να πληροφορούν τον κόσμο.

Μήπως προσβάλλουν, κάποιους, βρίζοντας τους?

Υπάρχει κάποια αγένια, στα κείμενα τους, που θίγουν προσωπικές ή οικογενειακές τους καταστάσεις?

Μήπως η έκθεση τους στο δημόσιο βίο, απαγορεύει την πολιτική κριτική στο χωριό σου?

Συγχώρεσέ με, αλλά πάντα πίστευα πως εκεί στον Αυλώνα, βρισκόσασταν δυο κλίμακες επάνω, από τις οργανωμένες κοινωνίες των άλλων δημοτικών ενοτήτων, διότι το μορφωτικό σας επίπεδο, επέτρεπε τουλάχιστον τις βασικές μορφωτικές γνώσεις, που στερούνταν άλλοι συνδημότες μας.

Το στάτους σου άκρως διασπαστικό και αποπροσανατολιστικό.

Αποδείχθηκε σε διάστημα δυο μηνών πως ο κόσμος έχει ανάγκη από ενημέρωση, και όχι ”κατευθυνόμενες ειδήσεις- παρεμβάσεις”, όπως περιγράφεις……..(και στο παρελθόν).

Απλή ενημέρωση για το ότι συμβαίνει στον δήμο μας, δίνοντας τους την δυνατότητα απλά να γνωρίζουν και να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Ποσώς ενδιαφέρει τον κόσμο, ποιοι είναι πίσω από το πληκτρολόγιο, αρκεί να μπορούμε να μαθαίνουμε και την άλλη άποψη, πέραν της καθημερινής καταστροφολογίας και σκουπιδολόγιας, που προβάλλει μερίδα γνωστού ηλεκτρονικού τύπου, που έχει ταυτιστεί ο επικεφαλής του συνδυασμού που στηρίζεις.

Ομολογώ πως και άλλα site προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω, δυσκολεύονται να καταθέσουν πολιτικές απόψεις……με σαφήνεια.

Και επειδή ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς υπονοείς, καλό θα ήταν να εξηγούσες σε εμάς της χαμηλότερης αντιληψης τι εννοείς όταν λες ”βγάζουν τα φίδια από την τρύπα”, και τι σημαίνει για σένα προσωπικά η λέξη ”πυγμή” σε πολιτικό επίπεδο και πως εφαρμόζεται με σύγχρονους πολιτικούς κανόνες.

Γνωρίζω εκ των προτέρων πως θα προσπαθήσεις να με ταυτίσεις με ”ανώνυμους”, σε πληροφορώ πως παρόλο που είμαι ΥΠΕΡ της ανωνυμίας, είμαι κατά του εντύπου διασυρμού, βωμολοχιών και άλλων καταστάσεων που ζούμε στο FB, τα τελευταία χρόνια με ανώνυμα ΠΡΟΦΙΛ και μόνο, που δημιουργούνται για να βρίζουν και να ποδηγετούν προσωπικότητες.

Επίσης να ξέρεις πως στο πρόβειο γιαούρτι πάντα μου άρεσε η πέτσα. Μόνο αυτό τρώω, όχι γιατί είμαι επιφανειακός τύπος, αλλά καμία φορά η «ουσία», είναι ξινή άγευστη και ιδιαιτέρως επιβαρυντική για την  υγεία. Όπως και τα γραφόμενα σου……

 ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.

 Εσύ έχεις ανάγκη τα like της φίλης σου Σοφίας (ποια είναι η σοφία ρε παιδιά?) που υποκριτικά κάνεις πως δεν γνωρίζεις ενώ έχεις ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις μαζί της και άλλων τύπων όπως Αλκιβιάδης, Ιωάννου, Μαρία, Τζίνα, Γιάννη γαύρο, κλπ……κατασκευασματα του εντολοδόχου που έχετε ταυτιστεί.

 Μόνο από εδώ μέσα, από αυτήν την στέγη, που μπορεί να με φιλοξενεί…..

 ΦΙΛΙΚΑ…..ο Γρύλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here