ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΑΘΙΝΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ

0
2934

Στην τοποθέτηση 30 ψάθινων ομπρελών προχώρησε ο Δήμος Ωρωπού στη Δημοτική Ενότητα Ωρωπίων.

 

Συγκεκριμένα τοποθετηθήκαν 15 ομπρέλες στην παραλία του Βαρικού(οικισμοί Αγ. Παρασκευής, Ακρωτήριο, Βόσπορος),  και 15 ομπρέλες στην περιοχή του Χαλκουτσίου (από του Ταλιατζή έως το Αγκίστρι).

Ένα αίτημα των κατοίκων αυτών των περιοχών, που ανανεώνεται ετήσια,  υλοποιήθηκε φέτος  από τον Δήμο, μετά από πολλά χρόνια, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Αντί/ρχου οικονομικών Δάβρη Γιώργου, και του τοπικού πρόεδρου Χαλκουτσίου Λιθαδιώτη Γιώργου.

Εντύπωση μας έκανε πραγματικά, η εικόνα που συναντήσαμε, με τις καθαρότατες παραλίες, απαλλαγμένες από φύκια και φερτά υλικά από την θάλασσα(ήταν φανερή η επέμβαση μηχανήματος έργου), και η υψηλού βαθμού καθαριότητα στα στενά και στους δρόμους, που άλλες χρονιές ήταν γεμάτα από σκουπίδια, μπάζα, κλαδιά και παντός τύπου απορρίμματα.

Οι συντονισμένες προσπάθειες των συλλόγων με τις υπηρεσίες  καθαριότητας του δήμου, αποδίδουν καρπούς σε δύσκολες περιοχές με μεγάλο φόρτο απορριμμάτων, αφού όλες οι κατοικίες είναι παραθεριστικές με κήπους. Ένα δύσκολο κομμάτι που ομολογουμένως πηγαίνει πολύ καλά για φέτος…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here