Έκτακτη Ανακοίνωση του Τ.Α ΩΡΩΠΟΥ.

0
4796

Τ.Α ΩΡΩΠΟΎ 14/8/2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την αντιμετώπιση πιθανών φαινομένων κλοπών από οικίες που έχουν εκκενωθεί ή υποστεί φθορές από την πυρκαγιά, η Υπηρεσία μας διαθέτει σε 24ωρη βάση εποχούμενες περιπολίες, ενώ για τον ίδιο σκοπό διατίθενται περιπολίες τάξης και ομάδες ΔΙ.ΑΣ.
Άτομα που δεν δικαιολογούν τη παρουσία τους στις πληγείσες περιοχές και βρίσκονται εκεί είτε από περιέργεια είτε με διάφορα προσχήματα π.χ πλανόδιοι μικροπωλητές, κρίνονται ύποπτοι διάπραξης τέτοιων ενεργειών.
Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άσκοπης κινητοποίησης των αρχών, οι συμπολίτες μας που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μεταβούν στις συγκεκριμένες περιοχές, να το αποφύγουν.
Σε περίπτωση που οι κάτοικοι των περιοχών οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, εντοπίσουν άτομα όπως προαναφέρθηκαν, παρακαλούνται να ενημερώσουν τ.φ καθ’ όλο το 24ωρο την υπηρεσία μας (22950 39430 ), το Α.Τ Ωρωπού (22950 32100 ) ή την Άμεση Δράση (100), συγκρατώντας τα χαρακτηριστικά τους ή του οχήματος τους, εάν αυτό είναι εφικτό, χωρίς ωστόσο να έρθουν σε προσωπική αντιπαράθεση με τα άτομα αυτά.
Για την Υπηρεσία μας, μετά την προστασία του υπέρτατου αγαθού της ζωής των συμπολιτών μας, κύριο μέλημα αποτελεί η προστασία της περιουσίας τους, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν .

Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ
Αλέξανδρος ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ
Υπαστυνομος Α’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here