ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου

0
1401

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί σήμερα την 21η Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30 προκειμένου να γίνει ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τον Δήμο μας.

Η Συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα λόγω της σοβαρότητας του θέματος, καθώς παραπληροφόρηση και διάφορες εικασίες-αναφορές, διαδίδονται από διάφορα κέντρα.

Η Δημοτική Αρχή, είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τους πολίτες, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους, κυρίως όσον αφορά τις ενέργειες που έχουν γίνει για την πρόληψη της δασοπροστασίας στο δήμο μας,  και που εφαρμόζει κάθε χρόνο, καθώς η καταστολή ανήκει αποκλειστικά στην πυροσβεστική. Ενέργειες που εφαρμόζονται από αρχές Μάιου, και που έχουν στόχο να υποστηρίζουν το έργο της κατάσβεσης, εάν προκύψει, και την πρόληψη ετοιμότητας υποστηρικτικών έργων.

Επίσης θα δοθούν τα αποτελέσματα της τραγικής απογραφής απωλειών, εάν έχουν ολοκληρωθεί, και τι ακριβώς θα γίνει από σήμερα και στο εξής για έργα που αφορούν την προστασία των πληγέντων περιοχών από τις βροχές που θα ακολουθήσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως η μορφολογία και το ανάγλυφο της περιοχής, επιβάλλουν αντιπλημμυρικά και διάνοιξη-καθαρισμό των ρεμάτων, καθώς ο όγκος του νερού που μπορεί να συσσωρευθεί είναι τεράστιος και πρέπει να διευθετηθεί, αρμονικά.

Αύριο θα παραθέσουμε πλήρη ενημέρωση, με τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου Ωρωπού…..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here