ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ……μια από τα ίδια.

0
1074

Η υποστηρικτική ομάδα κ Γιασημάκη, δεν προσπαθούσε, ούτε να νουθετήσει, ούτε να υποστηρίξει, καμιά κατάσταση. Ήθελε απλά να σας προστατέψει από τα χθεσινά σας λάθη, έτσι ώστε να μην υποπέσετε για άλλη μια φορά στον άκρατο λαϊκισμό και την σπέκουλα, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την δυστυχία κάποιων συμπολιτών μας. Και αφού επικαλείστε την μαρτυρία κάποιων ανθρώπων, που έδωσαν μια συνέντευξη για δικούς τους πολιτικούς λόγους στην εφημερίδα(Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος ομοσπονδίας πυροσβεστών), αλήθεια αναρωτιόμαστε γιατί δεν επικαλείσαι την δική σου άποψη και προσωπική εμπειρία, αφού από την πρώτη στιγμή βρέθηκες στο μέτωπο της φωτιάς.

Περίμενα να ακούσω, πως, καταγγέλλω ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, την έλλειψη αυτού, το λάθος αυτού, την παράλειψη αυτού, την κακή λειτουργία αυτού.

Και θα σου εξηγήσω εγώ γιατί συμβαίνει αυτό.  Διότι φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και να καταλογίσεις ευθέως τις ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν εάν υπάρχουν, δημιουργώντας ένα θολό τοπίο και αποχρώσες ενδείξεις, εγείροντας θέματα από το πουθενά που δεν υπάρχουν.

Με παρρησία περίμενα να ακούσω λοιπόν, αφού στο πρόλογό σου προσπάθησες να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα, για λάθη που ίσως και να επέφεραν καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες, με σκοπό να διορθωθούν και να ενταχθούν στον προγραμματισμό του επόμενου έτους, καλυτερεύοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες της πολιτικής προστασίας.

Το ίδιο έκανες, αφού ”συναντήθηκες” και με τους πυροσβέστες του Καλάμου. Ισχυρίστηκες πως σου κατέθεσαν ότι δεν υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες, παρά μόνο στον αγωγό αερίου και όταν άκουσες για κατάθεση και γνωστοποίηση των ονομάτων τους άρχισες τα ”γιατί? Θα τους κάνετε ντα-ντα????”……

Όχι, για τον απλό λόγο,  να μάθει ο κόσμος από ποιον θα διαψευσθείς αύριο-μεθαύριο, με ονοματεπώνυμο.

Για να ξέρουμε ποιος θα μπορεί να σε «εμπιστεύεται» και με ποιον θα «συνεργάζεσαι», σαν πολιτειακός παράγοντας του τόπου που νομίζεις πως είσαι,  όταν μηδενίζεις το έργο, την κατάθεση της ψυχής τους, τον πόνο τον αλτρουισμό, την προσφορά τους. Όταν με έκπληξη θα ακούσουν πως κάποιος δημοτικός σύμβουλος, μπορεί αγόγγυστα να επικαλείται την υπηρεσία τους και με  τόση ευκολία να τους χρησιμοποιεί και να τους προσάπτει τόσο χονδροειδέστατα ψεύδη.

Προκλήθηκες λοιπόν ανοικτά, από την δημοτική αρχή, να αποκαλύψεις τα ονόματά τους. Σε προκαλούμε και εμείς, οι απλοί αναγνώστες-ακροατές του χθεσινού παρεμβατικού σου παραλογισμού, να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις καταγγελίες κάποιων πυροσβεστών.

Αλλιώς πάψε και ζήτησε συγνώμη. Συγνώμη μεγαλόστομο και αληθινό, ταπεινό, πραγματικό, σε αυτούς τους ανθρώπους, που με τόσο ευκολία κουρελιάζεις και ξευτελίζεις. Τους απαξιώνεις και μειώνεις τον αγώνα και την ανιδιοτέλειά  τους, μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις και να δικαιολογείς την ύπαρξή σου στην τοπική  κοινωνία.

Ο ΓΡΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here