ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟΣ…. ευτυχώς που κάποιοι επαγρυπνούν.

0
4014

Αποφύγαμε τα χειρότερα εχθές το βράδυ, χάρη στην ταχυτάτη και έγκυρη επέμβαση της πολιτικής προστασίας και του τοπικού προέδρου Ρόδη Λάμπρου, σε φωτιά που εκδηλώθηκε στον Ωρωπό.

Όχημα αναφλέγει κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους, στον Άγιο Γεωργιο—Αγία Τριάδα, στο παλιό οικισμό του χωριού Ωρωπού, μέσα σε πευκόφυτη περιοχή. Αυτό συνέβη το βράδυ 10.30 και δοκίμασε την οργάνωση του μηχανισμού που έχει συσταθεί από τον Δήμο, ακόμα και σε ώρες «προχωρημένες» για κάποιους συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας την ετοιμότητα αλλά και την άμεση καταστολή από την υπηρεσία.

Να σημειώσουμε ότι το όχημα κατεστράφη ολοσχερώς και παρόλο που υπήρχε εγκατάσταση γκαζιού, δεν αναφλέγει αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Σε σύντομη αναφορά του προέδρου για το συμβάν, μας περιέγραψε την κατάσταση που αντιμετώπισαν αλλά και αντιμετωπίζουν καθημερινά τα στελέχη της πολιτικής προστασίας. Έχουν καταγραφεί πάνω από 100 συμβάντα στα όρια του δήμου μας σαν το χθεσινό, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες, λόγο της άμεσης καταστολής.

Για πρώτη φορά, η λειτουργία αυτού του οργάνου είναι υποδειγματική και οργανωμένη. Μακάρι η όρεξη και το πάθος που διακατέχει αυτούς τους ανθρώπους να συνεχιστεί, προσφέροντας ανιδιοτελώς της υπηρεσίες τους, βγάζοντας μας από δύσκολες καταστάσεις.

Τους ευχαριστούμε πραγματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here