Έτοιμο το Παράρτημα του Παιδικού Σταθμού Ωρωπού,στις παλιές Φυλακές.

0
2025

Ξεκινά από αύριο Τετάρτη 6/09/2017 την λειτουργία του το Παράρτημα του Παιδικού Σταθμού Ωρωπού,που θα λειτουργήσει στο χώρο του Παλιού Νηπιαγωγείου Σκάλας Ωρωπού,στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως από το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και είναι έτοιμος καθ όλα να υποδεχτεί τους μικρούς “κατοίκους ” του.

Έχει γίνει πραγματικά μια εντυπωσιακή προσπάθεια από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ ,Μιχάλη Τόλια, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους και αυτή η σημαντική προσθήκη, να λειτουργήσει θετικά , προσφέροντας περισσότερες θέσεις νηπίων , έτσι ώστε και να αποσυμφορηθεί ο βασικός Παιδικός Σταθμός,που εξακολουθεί να λειτουργεί στο Μήλεσι και να μην μείνει κανένα παιδί, εκτός Παιδικού Σταθμού.Πράγμα ιδιαίτερα θετικό , που αναμένεται να βοηθήσει πολλούς εργαζόμενους γονείς, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Επισκεφθήκαμε το παράρτημα του Παιδικού Σταθμού και σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.

Όπως τέλος μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι του Ν.Π.Δ.Δ ,έχει έγκαιρα προσληφθεί και το απαιτούμενο προσωπικό,άρα όλα είναι πανέτοιμα για την έναρξη λειτουργίας του Παραρτήματος.

Ευχόμαστε σε γονείς, δασκάλους και παιδιά, καλή χρονιά , με υγεία και μόνο παιδικά γέλια να ακούγονται σε αυτό τον νέο υπέροχο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here