Αγαπητέ κύριε Αδαμόπουλε,μας θυμίσατε κομισάριο από τα παλιά……

0
1769

Με κατάπληξη και απορία, διαβάσαμε σήμερα στο διαδίκτυο, επιστολή του υπογράφοντος,ως μέλος του Συντονιστικού της Γραμματείας του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Αδαμόπουλου, που για λόγους κατανοητούς(κομματικό και προσωπικό συμφέρον) καυτηριάζει την ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου κυρίας Αικ. Πριμικύρη, προς την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά και για λόγους ακατανόητους εμπλέκει τον Παρατηρητή, μιλώντας ειρωνικά απαξιωτικά και με ύφος και στόμφο χιλίων καρδιναλίων(πράγμα που βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει με την Αριστερά), καταλήγει να τον νουθετεί και να του αποδίδει αιχμές και υπονοούμενα.

Δεν θα ασχολούμαστε με τον κύριο Αδαμόπουλο, σε καμία των περιπτώσεων, μιας και γνωρίζουμε πως επιδιώκει μέσω του Παρατηρητή(που είναι πια με διαφορά η ιστοσελίδα που ενημερώνεται η πλειοψηφία των Δημοτών του Ωρωπού) να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να “πουλήσει” κομματική υπερευαισθησία, για  λόγους που φυσικά μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Όμως ο τρόπος που αναφέρθηκε στον Παρατηρητή,αναίτια και χωρίς φυσικά να υπάρχει αφορμή, μιας και από εδώ μόνο εχθρική στάση δεν έχουμε επιδείξει απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια, μας αναγκάζει να πούμε και εμείς την δικιά μας άποψη, αδιαφορώντας φυσικά για την ενόχληση που προφανώς θα προκαλέσουμε στον κύριο Αδαμόπουλο.

Αγαπητέ κύριε Αδαμόπουλε,τολμούμε να πούμε , πως σήμερα μας θυμίσατε Κομισάριο από τα πολύ παλιά.

Σας ζητάμε πραγματικά συγνώμη, που κάναμε το λάθος, για να μην πούμε είχαμε το θράσος να πιστέψουμε την καθ ύλην αρμόδια, Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και δεν απευθυνθήκαμε στην Γραμματεία του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς εκεί θα λαμβάναμε τις σωστές απαντήσεις και θα μας περιέγραφαν τα γεγονότα με αμεροληψία και με σαφήνεια.

Σας ζητάμε πραγματικά συγνώμη και σας υποσχόμαστε πως από εδώ και πέρα, θα απευθυνόμαστε για όποιο ζήτημα υγείας προκύπτει σε εσάς και στην Γραμματεία σας.

Σας ζητάμε συγνώμη και σας υποσχόμαστε πως από εδώ και πέρα, θα παίρνουμε αμπάριζα τις Γραμματείες των κομμάτων, για όποιο θέμα μας απασχολεί και θα επαφιόμαστε στα δικά σας χέρια, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ,πως θα μας φερθείτε με αγάπη, στοργή και Proderm.

Θα φωνάζουμε την κυρία Κισκήρα-ναι ναι την Αντιπεριφερειάρχη του Σγουρού- για να μας επιλύει κάθε πρόβλημα, δικό μας, των παιδιών μας, των φίλων μας, των γειτόνων μας, των πάντων.

Και δεν θα ξαναπούμε πως ο Δήμαρχος έχει κουνήσει το δαχτυλάκι του και έχει βοηθήσει στο παραμικρό, αν πρώτα δεν πάρουμε την άδεια την δικιά σας και της κυρίας Κισκήρα-ναι ναι της Αντιπεριφερειάρχης του Σγουρού……….

Και δεν θα ξανατολμήσουμε να πούμε πως τον ευεργέτη τον λένε Αθανάσιο Μαρτίνο, μιμούμενοι εσάς που σκόπιμα και ηθελημένα, αρνείστε να αναφέρετε το όνομά του, μιας και τυγχάνει να είναι πατέρας της Βουλευτού Γεωργίας Μαρτίνου, που προφανώς δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αγαπητέ κύριε Αδαμόπουλε

Γνωρίζουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στην Υγεία, με αποκορύφωμα την καθιέρωση του Ανασφάλιστου Έλληνα, μιας από τις πλέον πρωτοποριακές και δημοκρατικές κινήσεις που έχουν γίνει ποτέ, αφού άνοιξε την πόρτα των Νοσοκομείων σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που δεν είχαν δικαίωμα στην περίθαλψη.

Γνωρίζουμε πως για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην χώρα, μικρό μερίδιο ευθύνης του αναλογεί.

Είναι άλλο αυτό και άλλο προκειμένου να ακυρώσουμε τις όποιες θετικές ενέργειες μιας οποιασδήποτε Δημοτικής Αρχής, επειδή θέλουμε να αποκομίσουμε μικροπολιτικά κέρδη σε προσωπικό επίπεδο, να την βάζουμε σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση του.Στην τελική κύριε Αδαμόπουλε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει σε καμιά Γραμματεία, σε κανέναν Αδαμόπουλο, σε καμιά Κισκήρα .Ο ΣΥΡΙΖΑ του 35%(και όχι του 3%), ανήκει σε όλους αυτούς που τον ψήφισαν και τον όρισαν κυβέρνηση της χώρας. Και μην ξεχνάτε και κάτι ακόμα κύριε Αδαμόπουλε. Πολλοί από αυτούς , είχαν ταυτόχρονα ψηφίσει και την Δημοτική Αρχή του Θωμά Ρούσση. Δεν τους θέλετε αυτούς κύριε Αδαμόπουλε; Γιατί τους βάζετε απέναντι; Με ποια εξουσιοδότηση; Συμφωνούν άραγε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και η εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κυρία Στεργίου; Συμφωνούν οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός κύριος Σπίρτζης;

Ότι θέλετε να πείτε να το λέτε σαν Αδαμόπουλος. Η επίκληση μιας κομματικής ιδιότητας( που όλοι γνωρίζουμε πως αποδίδεται), μόνο εντυπωσιασμό δεν προκαλεί και μόνο αξιοπιστία δεν προσδίδει.Και τα καλάμια ξέρετε έχουν την ιδιότητα, αρχικά να είναι μαλακά και εύκαμπτα, αλλά στην συνέχεια με την πάροδο του χρόνου, ξεραίνονται και σπάνε…….Γιαυτό αν θέλετε την ταπεινή μας άποψη, ξεκαβαλήστε τάχιστα……….

Συμπαθάτε μας κύριε Αδαμόπουλε, αν είπαμε κάτι παραπάνω, αλλά θεωρήσαμε (εμείς οι ταπεινοί,ανώνυμοι,βαλτοί ψευδολόγοι), πως έπρεπε να απαντήσουμε στα όσα με ευκολία και ευφράδεια μας αποδώσατε……..Ούτε βαλτός να είσαστε…………..

Καλό σας βράδυ κύριε Αδαμόπουλε

Ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ (από το 35%,όχι από το 3%)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here