Η Πραγματική εικόνα του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών.

0
2099

Από την Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών, εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά από συνεργασία που είχαμε με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών κ. Παπαδογιαννάκη Μιχάλη, είδαμε τα προβλήματα του σχολείου και τις ζημιές που είχαν προκληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία τρία χρόνια, η Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή επιδιόρθωσε τις ζημιές και το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών, και όπως λέει και το ρητό μια εικόνα χίλιες λέξεις & όχι αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι.
Επίσης παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους να διατηρούν το χώρο τους καθαρό.

Μετά απο συνεργασία που είχαμε με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών κ. Παπαδογιαννάκη Μιχάλη, είδαμε τα προβλήματα του σχολείου και τις ζημιές που είχαν προκληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία τρία χρόνια, η Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή επιδιόρθωσε τις ζημιές και το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές.Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών, όπως λέει και το ρητό μια εικόνα χίλιες λέξεις & όχι αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι.Επίσης παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους να διατηρούν το χώρο τους καθαρό.

Posted by Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών on Freitag, 8. September 2017

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Η Καλύτερη σπέκουλα για την κατάσταση των σχολείων, “στήνεται” το Καλοκαίρι. Τότε που το Σχολείο δεν ελέγχεται όπως πρέπει, τα παιδιά το χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα (και όχι πάντα σωστά) και έτσι προκύπτουν σοβαρά θέματα και στα κτήρια και στην αισθητική και στον περιβάλλοντα χώρο. Όχι μόνο στις Αφίδνες, παντού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here