Υπάρχει ρήγμα,μεταξύ Δυναμικής Πολιτείας και Μάχιμης Πόλης;

0
1415

Εδώ και κάποιες μέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη, πως υπάρχει ρήγμα στην σχέση Μάχιμης Πόλης και Δυναμικής Πολιτείας.Πράγμα που υποστηρίζεται,με σαφήνεια, από άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στην ηγεσία της Δυναμικής Πολιτείας.Η Αιτία πάει λίγο παρά πίσω και έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίζεται η Μάχιμη Πόλη,το όλο αντιπολιτευτικό “παιχνίδι” και οι διαφορετικές προσεγγίσεις από στελέχη που βρίσκονται δίπλα στο κύριο Γιασσημάκη.

Αποτέλεσμα αυτής της διαφορετικής αντίληψης, είναι η δημιουργία ενός νέου site,από μέρος των μελών της Δυναμικής Πολιτείας, που προφανώς έρχεται να αντικαταστήσει την Μάχιμη Πόλη, που μάλλον αποδεικνύεται παρωχημένη και μη αποτελεσματική,σε αυτή την φάση τουλάχιστον.

Η Αφορμή βεβαίως που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η προχθεσινή απίστευτη απόφαση της αποχής από το Δημοτικό Συμβούλιο, της Αντιπολίτευσης.Λέγεται πως αυτή ήταν απόφαση την οποία σχεδίασε και υλοποίησε ο κύριος Γιασημάκης ,ερήμην του κυρίου Ξύλου, ο οποίος είχε διαφορετική άποψη και επέμενε να παραστεί η Αντιπολίτευση στο Συμβούλιο και να ασκήσει σκληρή κριτική.Τελικά βεβαίως επικράτησε η άποψη του κυρίου Γιασημάκη, και μετά την κατάληξη φιάσκο, βγήκαν τα “μαχαίρια” και άρχισαν οι αποδώσεις ευθυνών.

Έτσι εξηγείτε η “σιγή Ασυρμάτου”, που εφαρμόζεται εδώ και μερικές μέρες, από την πλευρά της Μάχιμης Πόλης, παρότι έκανε μια προσπάθεια την επομένη του Συμβουλίου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς επιτυχία βεβαίως, μιας και όπως ολοφάνερα έγινε αντιληπτό,και ο ίδιος ο συντάκτης δεν πίστευε αυτά που έγραφε, αλλά τα έγραφε γιατί έτσι έπρεπε.

Το δημοσίευμα μας είναι πιθανό να διαψευστεί από τους προαναφερόμενους, και ίσως να μας κατηγορήσουν και για μυθοπλάστες.Πέρα όμως από αυτό, ένα είναι σίγουρο. Το γυαλί έχει ραγίσει και οι όποιες προσπάθειες επανένωσης, δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Άλλωστε όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πάρα πολλοί από την Δυναμική Πολιτεία καθημερινά πιέζουν τον κύριο Γιασημάκη να απομακρυνθεί και να κάνει μια προσπάθεια “απογαλακτισμού”, από την πολιτική καθοδήγηση του κυρίου Ξύλου, θεωρώντας πως μόνο κακό κάνει στην εικόνα της Παράταξής τους.

Ένα είναι βέβαιο. Αυτό το σήριαλ, θα έχει πολλά επεισόδια και χωρίς να θέλουμε ούτε προπέτες να γίνουμε, ούτε βεβαίως “άγγελοι κακών ειδήσεων”, θα καταλήξει με απόλυτη βεβαιότητα, σε όχι ευχάριστο και ευτυχές τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here