ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ

0
1213

Ε, τι να κάνουμε δηλαδή, που εμείς έχουμε διαφορετική άποψη?

Τουλάχιστον ρωτήσαμε τους διευθυντές ΟΛΩΝ των σχολείων καθώς επίσης και γνωστών μας καθηγητών και δασκάλων, και δυστυχώς για το γνωστό αιμοσταγή αρθρογράφο, είναι διαφορετικές οι απόψεις τους.

Για άλλη μια φορά διαψεύδεται πανηγυρικά, καθώς πολλοί γονείς έχουν την ίδια άποψη και ζουν καθημερινά την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ.  Δεν προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση, ούτε να περιγράψουμε πως όλα είναι τέλεια. Άλλωστε η πρόβλεψη για την κυκλοφοριακή αποφόρτιση μιας περιοχής, που αναμένεται να υποδεχθεί 1000 ανθρώπους με τα αντίστοιχα αυτοκίνητα, εντός μισής ώρας, γίνεται από την πρώτη στιγμή που τοποθετείται ο θεμέλιος λίθος στο εν λόγω συγκρότημα, έτσι ώστε να γίνει συνείδηση, στους περιοίκους, στους γονείς, στους μαθητές, σε όλους μας. Κάτι που δεν προβλέφθηκε, παρόλο που υπήρχε ο αντίστοιχος σχεδιασμός και πρόβλεψη, από την ημέρα που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται τα σχολειά.

Εν πάσει περιπτώσει, το βέβαιο είναι, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ιδιαίτερα προβλήματα, και οι γονείς φαίνεται να εναρμονίζονται στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εκτάκτως έγιναν, και έδωσαν λύση στο πρόβλημα αυτό.

Ακόμα για τα παιδιά του νηπίου, που χρειάζεται να συνοδευτούν από τους γονείς τους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού η ώρα προσέλευσης είναι 7.45-8.00, και προλαβαίνουν τον μεγάλο φόρτο.

Τώρα για τα αυτοκίνητα που χρειάζονται πλύσιμο ……είναι αστείο να αναφέρεις κάτι.

ΝΤΡΟΠΗ μόνο μας προκαλούν αυτά τα «ερευνητικά» δημοσιεύματα, που για άλλη μια φορά, προσπαθούν να φέρουν την καταστροφή, με πλαστά και χαλκευμένα στοιχεία. Είναι άλλωστε πάγια τακτική της συγκεκριμένης σελίδας, το τελευταίο καιρό. Και αποδεικνύεται από την ένατη κατά σειρά φωτογραφία, που περιγράφει τις καλαμιές στο προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου. Ξέχασε όμως να περιγράψει, πως ο οριοθετημένος χώρος του σχολείου απέχει 100 μέτρα, από τις καλαμιές που φωτογραφίζει, καθώς βρίσκονται στο τέλος της περιτοίχισης του οικόπεδου.

Σας παρακαλούμε κύριε. Όχι άλλο κάρβουνο. Όχι άλλο σανό. Όχι τόσο ψέμα και υποκρισία, τουλάχιστον για τόσο ευαίσθητα θέματα, που αφορούν την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία των παιδιών μας. Μην διασπείρετε τον φόβο. Αφήστε τα παιδιά μας να κάνουν χρήση  αυτού του καταπληκτικού σχολικού κτιρίου

, που σπάνια θα βρεις όμοιό του σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, και οι μαθητική κοινωνία και αυτή των δασκάλων, σύντομα θα βρουν το δρόμο και τα πατήματά τους….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here