Ή η ζέστη τους πείραξε ή κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν………

0
2474

Γράφει με πολλά βαρύ ύφος, Τοπικός Σύμβουλος :

Κυβερνάτε τον Κάλαμο λόγω Καλλικράτη και όχι γιατί σας ήθελε το χωριό μας………

Το παίρνει ο άλλος το κάνει ανάρτηση με αυτόν τον τίτλο και μετά σύσσωμη, η εμπνευσμένη Ομάδα της Αντιπολίτευσης το κοινοποιεί και το αναδημοσιεύει σε τρεις τέσσερις ανώνυμες ιστοσελίδες και blogs.(Προφανώς αυτές έχουν το δικαίωμα να είναι ανώνυμες και δεν είναι και έμμισθες)………….

Δηλαδή για να καταλάβουμε, τι επικροτείτε ακριβώς;Επιδιώκετε την κατάργηση του Καλλικράτη;Υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος να εκλεγεί κάποιος Δήμαρχος, εκτός από αυτόν;Μήπως δεν πήρε 52,59% την δεύτερη Κυριακή η Αυτοδιοικητική Συνεργασία στον Κάλαμο;

Και καταλήγει ο πολλά βαρύς Τοπικός Σύμβουλος απευθυνόμενος στον ανώνυμο και έμμισθο Παρατηρητή και στα μέλη του:

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΡΑΦΤΕ ΤΟ.

Τα ίδια λέμε »φιλαράκια» , απλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν σας βολεύει και μην ξεχνάτε ότι κυβερνάτε τον Κάλαμο λόγω Καλλικράτη και όχι γιατί σας ήθελε το χωριό μας.

Υ.Γ Οταν θα αρχίσετε να βρίζετε , βάλτε το ονοματάκι σας . Μη ντρέπεστε . Ετσι και αλλιώς γνωριζόμαστε όλοι και γνωριζόμαστε καλά .

Μας προέκυψε και νέος Κάουμποϋ και μάλιστα παραθαλάσσιος αυτή την φορά.Με ύφος και με ήθος απαράμιλλο και με πολύ ευγενική γλώσσα, διδάσκει τρόπους, ευγένεια και ρομαντισμό……Και οι άλλοι κοινοποιούν………….Ή η ζέστη τους έχει πειράξει, ή κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν……..  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here