Μόνιμος τίτλος έργου:Οι Σκιές………Οι πρωταγωνιστές αλλάζουν κατά το δοκούν…….

0
1350

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αντιδικήσουμε με κανέναν, ούτε βεβαίως να υποστηρίξουμε τις απόψεις του κυρίου Λέκκα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο, μιας και νομίζουμε πως και δεν το χρειάζεται και δεν θα το ήθελε και ο ίδιος.

Όμως δεν μπορούμε να μην καυτηριάσουμε ένα γεγονός, που καταλαβαίνουμε πως το έχουν σχεδιάσει κάποιοι που αντιλαμβάνονται την πολιτική σαν θέατρο, και σκαρώνοντας σενάρια και παραστάσεις, θεωρούν πως έτσι καταφέρνουν να ξεγελάσουν τον κόσμο,που παρακολουθεί.Αναζητούν λοιπόν στην κάθε περίσταση το κατάλληλο “θύμα” προκειμένου να κάνουν την παράσταση όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και “πιασσάρικη” και να “πουλήσουν” συναίσθημα και δράμα.

 

Στην προκειμένη περίπτωση επέλεξαν, έναν νεαρό Δημοτικό Σύμβουλο, με τις καλύτερες προδιαγραφές και με εντοπιότητα, προκειμένου να προσπαθήσουν να μηδενίσουν ή τέλος πάντων να μετριάσουν, τις εντυπώσεις που κέρδισε ο κύριος Λέκκας, μιλώντας απλά, αληθινά, κατανοητά, αλλά και με απόλυτο ρεαλισμό.

Εννοείτε πως ο συμπαθής νεαρός Πέτρος Δέδες, φέρει ένα μερίδιο ευθύνης, μιας και αποδέχτηκε να υπογράψει και να δεχτεί την πατρότητα ενός εγγράφου, που από χιλιόμετρα φωνάζει, ποιος το σχεδίασε και το συνέταξε. Ενός κειμένου βεβαίως που τίποτα απολύτως δεν προσθέτει, στις αντιπολιτευτικές αιτιάσεις που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν κατά κόρον και που συνεχίζει να δημιουργεί “Σκιές”,κατά την αγαπημένη συνήθεια του συγγραφέα που το συνέταξε.

Ένα απλό δείγμα της συλλογιστικής που χρησιμοποιούν, οι σεναριογράφοι, των “παραμυθιών” που μας “σερβίρονται” κατά ριπάς, είναι το παρακάτω.Λένε λοιπόν πως τα τελευταία 3 έτη εδόθησαν 700000 για την Πυροπροστασία.Αναρωτιούνται λοιπόν που πήγαν αυτά τα χρήματα.Μα με την δικιά σας λογική, τα έτη 2015 και 2016, τα χρήματα έπιασαν τόπο, μιας και δεν είχαμε καμιά πυρκαγιά(;;;;;;;;;;;;).Άρα γιατί αναζητείτε 700000 και όχι 230000 που είναι τα χρήματα του 2017;;;;;;Επίσης βεβαίως για τα 230000 του 2017, ξεχνάτε να πείτε στον κόσμο, πως πληρώθηκαν και οι 30 έκτακτοι τριμηνίτες που προσελήφθησαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.Άρα μιλάμε για ένα ποσό γύρω στις 100000, που είναι σταγόνα στον ωκεανό, μιας και μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους σε έκταση στην Ελλάδα, με χιλιάδες στρέμματα δάσους.

Αγαπητέ φίλε Πέτρο Δέδε,είναι ολοφάνερο από τον τρόπο που γράφουμε το κομμάτι μας και από τον τρόπο που εκφραζόμαστε για το πρόσωπό σου, πως τρέφουμε πολύ όμορφα συναισθήματα για σένα και χαιρόμαστε που ένα νέο παιδί έχει ξεκινήσει να μπαίνει στα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επέτρεψε μας να σου δώσουμε μια συμβουλή,με πραγματική αγάπη.Αν θέλεις και να διακριθείς , αλλά και να προσφέρεις στον τόπο σου, σε αυτό το δύσκολο και μακρύ ταξίδι της Τοπικής Πολιτικής, επέλεξε να είσαι ο εαυτός σου.Μην επιτρέπεις σε κανέναν παλαιοκομματικό και σε κανέναν υποκριτή να κρατούν το μολύβι της ζωής σου, όταν αυτή σχεδιάζεται.Διαφορετικά με βεβαιότητα και σύντομα, θα καταλήξεις ένας σαν όλους τους άλλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here