Ισοπεδωτικά μαθηματικά στο βωμό του “όλα τα σφάζω ,όλα τα μαχαιρώνω…..”

0
1617

“Πηχυαίος τίτλος”, ο πρωτοσέλιδος τίτλος εφημερίδων που είναι γραμμένος με μεγάλα και χοντρά γράμματα.

Γράφει λοιπόν ο χθεσινοβραδινός πηχυαίος τίτλος:Με τα πάντα όλα….<Πάρτα όλα>….

Και ο αντίστοιχος τίτλος του Βίντεο:Για 1000000 Ευρώ!!!!!

Διαβάζει ο δύσμοιρος Δημότης(όποιος έχει μείνει ακόμα να τον διαβάζει),που τα φέρνει με το ζόρι “βόλτα” και τρελαίνετε…………

Κάποιοι έχουν το βίτσιο να αντέξουν και να δουν το βίντεο(καταπληκτικής ποιότητας εν τω μεταξύ……Ομίχλη μονίμως……Με τόσο σκοτάδι,τι να σου κάνει και η κάμερα…….Τόσα χρόνια μες την λάσπη, έχει θολώσει ο φακός…….).

Και ω του θαύματος, ανακαλύπτουν τα μαθηματικά του “Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω”

Οι 600.000 είναι για προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς.Έχει γίνει διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός.Έχουν συμμετάσχει 4.Οι 2 δεν έφεραν τους φακέλλους(ως όφειλαν) και αποκλείστηκαν και μένει να ανοιχτούν οι προσφορές για να δούμε ποιος θα είναι μειοδότης.

Ναι ρε φίλε, αλλά ο ένας από τους δύο, είχε πάρει ένα έργο 200000 και θα πάρει και ένα άλλο έργο άλλων 200000.

Άρα σύμφωνα με τον περίφημο μαθηματικό, που έχει τιμηθεί, με το ΝΟΜΠΕΛ ΛΑΣΠΗΣ έχουμε:

600000 ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

200000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

200000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

1000000 Ε……………..

Ωχριούν μπροστά του ακόμα και το δίδυμο, Πρωτοσάλντες και Μπάμπης.Η Επιστήμη σε όλες τις βαθμίδες, παραδίδεται και σηκώνει τα χέρια ψηλά………..Καταργεί τους νόμους της πρόσθεσης , προκειμένου να προκύψει το αποτέλεσμα της λάσπης.Προκειμένου να φανεί η τεράστια απάτη του 1000000 Ε, προσθέτει ποσά διεθνούς διαγωνισμού, με ποσά απευθείας ανάθεσης. Δεν βαριέσαι ρε φίλε.Έτσι και αλλιώς αυτοί που θέλει να τον διαβάσουν( τα πελατάκια του και μόνον αυτά) , θα τον διαβάσουν……..

Εν τω μεταξύ εκείνη η πρόκληση που του έχει απευθύνει ο Παρατηρητής, να δημοσιοποιήσει πόσοι τον διαβάζουν , παραμένει αναπάντητη…..Και θα μείνει για καιρό…….Γιατί τα 50ρικάκια θα κοπούν, όταν τα πελατάκια αντιληφθούν ότι τελικά διαβάζονται μεταξύ τους και ότι θα τους στοίχιζε φθηνότερα να μαζεύονται κάπου να πίνουνε καφεδάκι και να τα λένε(3 Ευρουδάκια μόνο κάνει το καφεδάκι).

Εμείς επειδή ακριβώς σεβόμαστε αυτούς που καθημερινά μας διαβάζουν(άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτά που γράφουμε) και επειδή 50ρικάκια δεν παίρνουμε από κανέναν(και ούτε θα πάρουμε ποτέ),δημοσιοποιύμε σήμερα ένα ακόμα ποσοτικό-ποιοτικό στοιχείο του αναγνωστικού μας κοινού την τελευταία εβδομάδα.Αυτός είναι ο μέσος όρος των ανθρώπων που καθημερινά μας διαβάζουν(1700!!!!!!!!!) και αυτές είναι οι ώρες που μας διαβάζουν.

Λέμε λοιπόν.Εμείς οι βαλτοί, οι έμμισθοι, οι ανώνυμοι, οι σφουγγοκωλάριοι, οι Μπουφώνοι κάθε μέρα διαβαζόμαστε από τόσους………Εσείς;;;;;;;;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…………

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here