Η Θαρραλέα δήλωση-απάντηση του Αντιδημάρχου Αυλώνα,που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

0
1598

Αγαπητέ Βασίλη!

Επειδή θέλω να διαβεβαιώσω ότι καμία σχέση δεν υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής με κουκουλοφόρους – ανώνυμους ή όπως αλλιώς ονομάζονται …. ας δούμε όλους τους στόχους που αναφέρονται επώνυμα!
1ος στόχος: Συνεταιρισμός: Θα ήθελα να πληροφορήσω ότι η Δημοτική Αρχή έχει άριστες σχέσεις με το Δ.Σ. του συνεταιρισμού και καμία κόντρα δεν υφίσταται, η διαφωνία έγκειται στην διπλή ιδιότητα του προέδρου του συνεταιρισμού που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος. Ακόμη όμως κι αυτό αντιμετωπίζεται με συμπάθεια και συζήτηση. Δεν θέλουμε να τραβάμε το σχοινί στα άκρα.
2ος στόχος Ζυγομάλια: Τονίζω, πως σε καμιά περίπτωση δεν καταργείται ο θεσμός αυτός, φέτος ατυχείς συγκυρίες όπως τα Capital Controls αλλά και η μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε τον Δήμο μας, είχε ως συνέπεια την αναβολή της εκδήλωσης αυτής καθώς επίσης και πολλών άλλων εκδηλώσεων του Δήμου Ωρωπού.
3ος στόχος Ομάδα: Η Δημοτική Αρχή δεν έχει κανέναν πόλεμο με την ομάδα, απεναντίας την έχει αγκαλιάσει, αυτό φαίνεται από τη χρηματική ενίσχυση στους Αθλητικούς Συλλόγους εκ των οποίων ένας και ο Αθλητικός Όμιλος Αυλώνα. Ενημερώνω, μιας και δεν είναι γνωστό, ότι η παρούσα Δ.Α. είναι στο πλευρό της ομάδας και ανταποκρίνεται πάντα θετικά σε όλα τα αιτήματά της.
4ος στόχος Συγκέντρωση Σάλεσι: Καλό θα ήταν, να είχε προηγηθεί μια συνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου και εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής στο νομικό τμήμα πολιτισμού έτσι ώστε να συμφωνηθεί από κοινού η μέρα της συγκέντρωσης. Δυστυχώς τη συγκεκριμένη μέρα, είναι γνωστό, ότι ήταν αδύνατον να παραβρεθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και έτσι στερήθηκα το δικαίωμα να εκφράσω κι εγώ τις δικές μου απόψεις και να διαφωνήσω φυσικά σε θέματα όπως: α) Αλλόθρησκοι β) Τυχαίοι που διοικούν γ) Οικόπεδο συνεταιρισμού που παραχωρήθηκε κ.λ.π. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ και να τοποθετηθώ σε γενικολογίες και διαπιστώσεις ορισμένων αφού ουσιαστική λύση σε πρόβλημα δεν δίνεται καμία, με εξαίρεση αυτή της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της Τανάγρας.

Όσο αναφορά τους δικούς μου προβληματισμούς, με έκπληξη διαβάζω, πως σίγουρα έχω! Δεν κατανοώ με ποιον τρόπο είσαι σε θέση να το γνωρίζεις αυτό αφού ποτέ δεν επιχείρησες να συζητήσεις μαζί μου οποιοδήποτε θέμα.
Βέβαια και έχω προβληματισμούς για τα θέματα του δήμου μας. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω και να δίνω λύση σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει καθημερινά, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο. Ο Δήμαρχος είναι στο πλευρό μου σε αυτό, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως ο Αυλώνας είναι πάντα στο μυαλό του και στα σχέδιά του με αγάπη και σε καμιά περίπτωση δεν έχει εκδικητικές διαθέσεις.
Εν πάση περιπτώσει φίλε Βασίλη στο τέλος της 5ετίας θα κριθούμε όλοι μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Είναι πραγματικά περίεργο και πρωτοφανές, τόσο λίγοι άνθρωποι, να δημιουργούν τόσο πολύ φασαρία, χωρίς πραγματικά να ισχύει το παραμικρό από όσα λένε.

Εμείς κάνουμε την απλή υποθετική σκέψη, πως ο Αυλώνας “βράζει” εναντίον του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, όπως υποστηρίζουν “οι επαναστάτες χωρίς αιτία”.Με μπροστάρη λοιπόν τον Σύλλογο το Σάλεσι(που σημειωτέο ,πως όποια εκδήλωση διοργανώνει, έχει πάντα πολύ μεγάλη επιτυχία), διοργανώνεται μια συγκέντρωση για να συζητηθούν τα μεγάλα(κατά τους διαμαρτυρόμενους) προβλήματα του Αυλώνα.Η συγκέντρωση προπαγανδίζεται πολύ και καλούνται να βοηθήσουν και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης,που έχουν μεγαλώσει(;;;;;;;) στον Αυλώνα.Κατά λάθος ή εξεπίτηδες(δεν έχει σημασία) η συγκέντρωση διοργανώνεται την μέρα που ο Αντιδήμαρχος,για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να παραβρεθεί.

Και ενώ θα περίμενε κανείς μια πραγματική καταγγελτική λαοθάλασσα, συγκεντρώνονται μόλις και μετά βίας 10 άτομα, οι ομιλητές και η Διοίκηση(;;;;όλη;;;;;;)του Συλλόγου.

Ποια είναι η απλή και λογική εξήγηση,που γίνεται αντιληπτή και κατανοητή χωρίς πολύ σκέψη.

Άνθρακες ο θησαυρός.Η Οργή των Αυλωνιτών προφανώς δεν υπάρχει.Δυσαρέσκεια για πολλά θέματα ναι,παράπονα για καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες ναι, επιθυμία για καλύτερη αντιμετώπιση του Αυλώνα ναι, αλλά κατακραυγή όχι.

Απλά καθαρά και ξάστερα.Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν “οι Επαναστάτες χωρίς αιτία”,προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα.

Και κάτι τελευταίο για κλείσιμο.Το “αυτί” του κουκουλοφόρου Παρατηρητή,έπιασε μια είδηση αρκετά ενδιαφέρουσα.Οι πραγματικοί αρμόδιοι,εκείνοι που πραγματικά νοιάζονται για τον Αυλώνα, ετοιμάζουν μια πραγματικά μεγάλη συζήτηση που θα βάλει όλα τα πραγματικά θέματα στο τραπέζι και θα τα συζητήσει με τους Αυλωνίτες, με σαφήνεια και γενναιότητα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here