Ούτε απαντήσεις!!!!!!!……ούτε προτάσεις!!!!!!

0
1601

“Δημοτικό Συμβούλιο απαντήσεων (;;;;;;;;) και προτάσεων (;;;;;)”

Έτσι γράψαμε χθες, προσδοκώντας να ακούσουμε κάτι, από τους συμβούλους τις αντιπολίτευσης, στο χθεσινό συμβούλιο.

ΜΑΤΑΙΑ όμως. Για να πούμε την αλήθεια, όταν συζητήθηκε μεταξύ μας για τα συγκεκριμένα θέματα, ήμασταν σίγουροι, πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε απάντηση ή δικαιολογία έστω, για τον λόγο μη εμφάνισης τους στο περασμένο δημoτικό συμβούλιο, που αφορούσε τις αποκαταστάσεις μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Τι θα μπορούσαν να πουν άλλωστε?

Αλλά ρε παιδιά έλεος!!!!

Για την παράλια του Ωρωπού τίποτα?????

ΚΑΤΑ’ΡΧΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ  ΠΑΡΩΝ. ΓΙΑΤΙ????? ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ?????

Δεν συμφωνείτε στην ανάπτυξη ενός πεζοδρομίου, σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου, από την πλατεία των ΚΤΕΛ στη Σκάλα Ωρωπού, έως το φανάρι του Μαρκοπούλου?

Αλήθεια γιατί άραγε?????

Και περιμέναμε να ακούσουμε επίσημη τοποθέτηση, για ποιο λόγο καταψηφίζουν το θέμα. Τον λόγο πήρε ο «έμπειρος» της παρέας κ.Αρμυριώτης. Να μας πει πως ο άξονας του δρόμου μετατοπίζεται, με αποτέλεσμα από τις μάντρες των σπιτιών που βγαίνουν οι μούρες των αυτοκίνητων, θα προκληθεί ατύχημα, δεν θα μπορούν οι κάτοικοι να κτίσουν σπίτια, και το σχέδιο του Μαρκοπούλου , κλπ, κλπ, κλπ,…..

Καταλάβατε τίποτα? Επειδή ούτε και εμείς καταλάβαμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ…… απλά καταθέτουμε ακριβώς τον μονόλογο που ακούστηκε. Άρες Μάρες……

Και όταν το λόγο πήρε ο λιγότερο έμπειρος, που μάθαμε προσφάτως πως μεγάλωσε στον Αυλώνα, και επιχειρεί στην παραλία Νέων Παλατίων, φανταστήκαμε πως ,έπειτα από 30ετη δράσης στον χώρο, θα ακούσουμε μια πρόταση, που θα ενίσχυε τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής, και ίσως θα προέβλεπε να βελτιώσει κάποιες πιθανές παραλήψεις.

«Μας αποκλείσατε κατά την σχεδίαση του έργου, και για αυτό τον λόγο, αρνούμαστε τα πάντα….»

Όχι μόνο δεν έκανε προτάσεις αλλά δεν δέχθηκε και την υλοποίηση του έργου.

Πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό το έργο? Ειδικά σε ανθρώπους σαν και εσένα, που σίγουρα θα εξυπηρετήσουν την επιχείρησή σου, εκτός της ασφάλειας που θα προσφέρει σε όλους τους διερχόμενους δημότες.

Όχι για το όχι. Άρνηση για την άρνηση. Τίποτα διότι δεν είμαστε εμείς. Και τίποτα διότι δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας….

Ποιους σκοπούς???? Τους αυτονόητους….

Και έπειτα ήρθε ο Ολυμπιακός. Έφυγαν σχεδόν τρέχοντας για να παρακολουθήσουν το ματς.

Θα επανέλθουμε στο θέμα, παραθέτοντας βίντεο από το θέμα (ατόφιο, χωρίς σκηνοθετική κάλυψη), περιγράφοντας τις απόψεις μας για το τόσο σημαντικό αυτό έργο, και τις απόψεις των διαφωνούντων.

Εκτός και εάν μας προλάβουν, καταθέτοντας την πραγματική αιτία αρνήσεως τους…..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here