Γιώργος Αρμυριώτης: Μην κάνετε πεζοδρόμιο.Θα στενέψει ο δρόμος.Και άλλα πολλά φαιδρά.

0
1740

Παρακολουθήσαμε με πολύ προσοχή,την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Δυναμικής Πολιτείας,Γιώργου Αρμυριώτη. Χρόνια Αυτοδιοικητικός, διατελέσας Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρκοπούλου(προ Καλλικράτη). Ομολογούμε πως περιμέναμε μια μεστή και συγκροτημένη ομιλία και το κυριότερο περιμέναμε προτάσεις, για βελτιώσεις και τροποποιήσεις της προτεινόμενης πεζοδρόμησης.

Αντ΄ αυτού όμως ο κύριος Αρμυριώτης εξέπληξε και εμάς, αλλά και όποιον παρακολουθήσει αυτά τα βίντεο. Μιλάμε για ένα πεζοδρόμιο που θα διατρέχει όλη την παραλιακή λεωφόρο του Ωρωπού και θα δίνει την ευκαιρία για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, σε δεκάδες παραθεριστές, επισκέπτες και μονίμους κατοίκους να απολαμβάνουν τον περίπατο τους, χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν κάτω από τις ρόδες κάποιου διερχόμενου οχήματος.Μιλάμε για ένα έργο επανάσταση, που αλλάζει προς τα πάνω το επίπεδο της καλοκαιρινή βόλτας, στην παραλία του Ωρωπού.Μιλάμε για ένα έργο, που όταν πρωτοδημοσιεύσαμε την είδηση της κατάθεσης της μελέτης, το άρθρο ξεπέρασε τους 2000 αναγνώστες και απέσπασε δεκάδες επαινετικά σχόλια, που κατέληγαν σε μια ευχή:Μακάρι.

Και όμως ο κύριος Αρμυριώτης ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, ανεβάζοντας τον πήχη της “μαύρης” Αντιπολίτευσης στα ύψη, βρήκε να πει απίστευτες δικαιολογίες προκειμένου το έργο να μην γίνει.

Τι είπε λοιπόν;Ακούστε,καταγράψτε και προσπαθήστε να πιστέψετε στα αυτιά σας.

α)Αν κάνεις πεζοδρόμιο 1,5 μέτρα μεταφέρεται ο άξονας των επαγγελματικών δραστηριοτήτων κατά 1,5 μέτρο.Άρα μην το κάνετε……..

β)Μπορεί να έχει πεζοδρόμιο από την κάτω μεριά, αλλά αυτοί που θα είναι από πάνω,θα δεν θα βλέπουν να βγουν με τα αυτοκίνητα, και μπορεί να γίνουν ατυχήματα.Άρα μην το κάνετε……….

γ)Γιατί βιάζεστε.Αφού η περιοχή είναι να ενταχθεί στο σχέδιο, γιατί δεν περιμένετε την εφαρμογή(ήμουνα νιος και γέρασα) και μετά να κάνετε το πεζοδρόμιο.Άρα μην το κάνετε……

Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός.Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο πολύ μεγάλη ισοπεδωτική διάθεση.Δεν μπορεί άνθρωποι που έχουν εκλεγεί να υπηρετούν τους Δημότες, να εθελοτυφλούν και να κινούνται πέρα από την κοινή λογική, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την αντιπολιτευτική τους τακτική και να κατορθώσουν να μην γίνει τίποτα απολύτως.

Και το τελευταίο ευτράπελο της αντιπολιτευτικής θολούρας.Ρωτά ο Δήμαρχος:Έχετε κάτι να προτείνετε; και απαντά ο Υπαρχηγός της Δυναμικής Πολιτείας Άγγελος Χατζηιωάννου:Δεν έχουμε τίποτα να προτείνουμε, γιατί δεν μας καλέσατε σε καμιά διαβούλευση(;;;;;;;)…….

Φυσικά στην σχετική ψηφοφορία, ψήφισαν ΠΑΡΩΝ και αποχώρησαν προς άγνωστη-γνωστή κατεύθυνση(Ολυμπιακός)……….

Θεωρούμε πως δεν υπάρχει ούτε σοβαρότητα, μα ούτε και σεβασμός απέναντι τόσο στον πολίτη, όσο και στην ίδια της έννοιας της Αντιπολίτευσης.

Μια σωστή Αντιπολιτευτική ομάδα, που κινείται με γνώμονα τον σωστό έλεγχο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και με επιθυμία να προσφέρει στον τόπο και τους κατοίκους του, θα πήγαινε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, με μια τεκμηριωμένη πρόταση, παρέμβασης και βελτίωσης των όσων προτείνει η Δημοτική Ομάδα, αφού προηγουμένως είχε δουλέψει και είχε μελετήσει τα όσα προτείνονται.Και τις όποιες ενστάσεις θα φρόντιζε να τις αιτιολογήσει με επιχειρήματα που να στέκουν και να έχουν αντικείμενο.

Αντ΄ αυτού παρακολουθήσαμε άλλο ένα Παλαιοκομματικό σώου, άρνησης, συσκότισης, φτηνών επιχειρημάτων και στείρας αντιπολιτευτικής “μαυρίλας”.

Και μετά κάποιοι μας κατηγορούν, πως κατηγορούμε την Αντιπολίτευση…..

Βλέποντας αυτά τα ευτράπελα, καταλαβαίνουμε και μεις , αλλά και όλοι εσείς πως και λίγα τους λέμε……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here