Θα σας βόλευε και δεν θα σας κόστιζε, να μας λέγανε Προκόπη.

0
1344
Open your mind word cloud concept

Αγαπητά φιλαράκια

Επειδή το έργο έχει πια χάσει την νοστιμιά του και επειδή η επανάληψη των ίδιων και των ίδιων χαρακτηρισμών και κατηγοριών, έχει ταυτιστεί με την καθημερινότητα μας, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μηνυματάκι,που θα είναι μεν ξεκάθαρο, αλλά το ζήτημα είναι πως θα το καταλάβει, όποιος θέλει να το καταλάβει.Οι υπόλοιποι είναι βέβαιο, πως θα συνεχίσουν να μας αποκαλούν “έμμισθο” Προκόπη και θα συνεχίζουν να αναπαράγουν την καραμέλα του “αφεντικού” και του “υπηρέτη”.

Είναι απολύτως βέβαιο πως θα σας βόλευε να μας λέγανε Προκόπη. Θα αφαιρούσε τις κακές σας σκέψεις και θα έδιωχνε τυχόν ερωτηματικά, μήπως πραγματικά υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα, που η παρουσία της θα ήταν ικανή να αλλάξει, την εύκολη αποφυγή των προσκομμάτων και των εμποδίων που καθημερινά σας βάζει ο Παρατηρητής.

Θα σας βόλευε να μας λέγανε Προκόπη, μιας και έτσι θα αποφύγετε να σκεφτείτε, μήπως έχει δημιουργηθεί μια καινούργια ομάδα,”πλησίον” της Δημοτικής Αρχής(και όχι κατ εντολή της).

Μια ομάδα που ενδεχομένως να προερχόταν από μια μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων και στελεχών, που παραμένει “αδιάθετη” και χωρίς να έχει πάρει θέση, εξαιρουμένου του πρώην Υπαρχηγού της που με ευκολία “γλύφει” εκεί που “έφτυνε” και χαριεντίζεται χωρίς αιδώ, εκεί που άκουγε τα μύρια όσα , από απλή ανικανότητα μέχρι δόλο.

Μια ομάδα, που προφανώς έχει σχέση με τον Προκόπη, χωρίς φυσικά να είναι μέλος της, αλλά φίλα προσκείμενος, όπως έχει σχέση και με την σιωπηρή πλειοψηφία της πρώην Δημοτικής Ομάδας Διοίκησης, που όπως όλοι γνωρίζετε αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού του Δήμου μας(30%) και είναι εκείνο που θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα εκλογής Δημάρχου, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές,όποτε και αν αυτές γίνουν.

Πολύ δύσκολα και επίπονα για να τα σκεφτείτε όλα αυτά.

Άσε που για να τα σκεφτείτε θα πρέπει να έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να εκλεγείτε.Πράγμα το οποίο αποκλείεται μιας και συνεχίζετε την ίδια αποτυχημένη συνταγή, της “περισυλλογής” “ΟΡΦΑΝΏΝ”,”ΓΡΑΦΙΚΏΝ” και ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ. Μια συνταγή που την ξαναχρησιμοποιήσατε και σας οδήγησε με ταχύτητα και σιγουριά στην τρίτη θέση, ενώ μέχρι την τελευταία μέρα, θεωρούσατε πως θα εκλεγείτε από την πρώτη Κυριακή.

 

Έτσι λοιπόν έχετε βρει την εύκολη και χωρίς κόστος λύση.Ο Παρατηρητής είναι ο Προκόπης και μην διαβάζετε αυτά που λέει, γιατί είναι έμμισθος και του τα υπαγορεύει ο Ρούσσης.

Έλα όμως που ο Παρατηρητής λέει πράγματα που αρέσουν και διαβάζονται.Έλα που τελικά ο κόσμος δεν πείθετε από την εύκολη δικαιολογία που του πασάρετε. Έλα που ο Παρατηρητής ήρθε για να μείνει και ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ.

 

Αγαπητά φιλαράκια

Είναι τιμή μας που είναι φίλος μας ο Προκόπης.Εννοείτε πως είναι εν δυνάμει μέλος μας, όπως η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτών του Ωρωπού, που ναι μεν παρακολουθούν τα τεκταινόμενα από κάποια απόσταση, αλλά να είστε σίγουροι πως έχουν και μυαλό και κρίση και έχουν κατατάξει και τον κάθε “κατεργάρη” στον πάγκο του και θα σας έχουν έτοιμη την απάντηση τους όταν θα έρθει η δικιά τους ώρα.Και είναι για εμάς απόλυτα θετικό, που ο Προκόπης,έχει την θέση του Εκπροσώπου Τύπου, αμειβόμενος με πολύ πενιχρό ποσό, μακρυά από τα νούμερα που έντεχνα καλλιεργείτε, παρά να είχαμε μια ακόμα “εισαγωγή” στελέχους από κάπου αλλού, που προφανώς θα σας ικανοποιούσε και θα σας έδινε αφορμή να κατηγορείτε αλλιώς την Δημοτική Αρχή, ότι δεν εμπιστεύεται τα παιδιά του Ωρωπού.

Σκεφτείτε την πιθανότητα να υπάρχει πράγματι η ομάδα του Παρατηρητή.Ζήστε με αυτή την υπόθεση και με αυτή την σκέψη(όσο και αν σας φοβίζει και σας προβληματίζει).Προσαρμοστείτε και βαδίστε με αυτό.Και πάψτε να κατηγορείτε και να καταλογίζετε, λάθος πράγματα σε λάθος ανθρώπους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να στείλουμε  ένα μήνυμα και σε αυτούς που υποτίθεται πως εκπροσωπούν, παρατάξεις, που πρωταγωνίστησαν στα Δημοτικά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια.Δεν εκπροσωπείτε τίποτα και κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό σας, την ματαιοδοξία,την εγωπάθεια και την μικρότητα σας. Σταματήστε να πέφτετε τόσο χαμηλά στα μάτια όλων εκείνων που σας πίστεψαν , σας στήριξαν και “επένδυσαν” πάνω στην πιθανότητα να είσαστε πραγματικά εκείνο που υποκρινόσαστε πως είσαστε.

Καλημέρα σας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here