Σπύρος Ξύλος,22 Ιανουαρίου 2015:Η καθαριότητα στο δήμο, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ουσιαστικό βήμα για την ανάπτυξη.Ελαστική συνείδηση;

0
1027

Διαβάσαμε το τελευταίο διήμερο για ελαστικές συνειδήσεις, για δέντρα με ευρώπουλα, για φερέφωνα, για λασπολόγους και άλλα πολλά μαγικά, που εκπορεύτηκαν από τον ίδιο άνθρωπο, που έκανε την διαπλοκή και την μαύρη προπαγάνδα,επιστήμη.

Διαβάσαμε πολλά και φυσικά τα δεχόμαστε με πολύ γέλιο, μιας και γνωρίζουμε, πως όταν σε καταγγέλλει το συγκεκριμένο παράκεντρο, είσαι στον σωστό δρόμο.

Εμείς όμως έχουμε δηλώσει πως δεν πέσαμε με αλεξίπτωτο, αλλά είμαστε εδώ από παλιά.Βλέπαμε, ακούγαμε, αντιλαμβανόμασταν και φυσικά είχαμε βγάλει συμπέρασμα.

Για πάμε να δούμε μαζί ένα ξεχωριστό άρθρο που είχε δημοσιεύσει ο συγκεκριμένος κύριος, και που αποδεικνύει πολλά, για τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί, αλλά και το πως εννοεί την δημοσιογραφία και την λειτουργία της.

Είπατε κάτι;

Δεν μιλάμε για ένα θέμα κακής διαχείρισης ή κακής εκτέλεσης.Είναι θέμα ιδεολογίας και συνείδησης.Είναι θέμα άποψης προσωπικής, που έχει αποτυπωθεί και έχει καταχωρηθεί, στην καρδιά, στην ψυχή και στο μυαλό μας.

Προφανώς αυτή η άποψη, δεν είναι δυνατόν να αλλοιωθεί και να διαφοροποιηθεί μέσα σε χρονικό διάστημα, 2-3 ετών.

Τι λέει σήμερα ο εν λόγω κύριος, με την αναλλοίωτη και σταθερή συνείδηση, είναι γνωστό σε όλους. 

Να υποθέσουμε πως κάτι προέκυψε και άλλαξε στάση;Κάτι κόπηκε;Κάτι προσφέρθηκε καλύτερο από αλλού;Κάτι επηρέασε;

Ότι και να είναι,ένα είναι σίγουρο.

Ο Συγκεκριμένος κύριος δεν μπορεί να ομιλεί για συνείδηση, εντιμότητα και λάσπες.

Είναι με διαφορά ο Πρωταθλητής.Αποδεδειγμένα.Και κατ εξακολούθηση……..

Σίσυφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here