Αναβαθμίσεις και ….υψηλός δείκτης ενημέρωσης!!!!

0
1235

Είναι γόνος γνωστής οικογενείας του Καλάμου. Τον γνωρίσαμε στις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την περιοχή του το καλοκαίρι, όταν με βερμούδα και δίχαλο σαγιονάρα, πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του, στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Κατόπιν κάνοντας τα πρώτα του βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, φιλοξενήθηκε από το γνωστό site της καταστροφής, που με επιστολή του προσπάθησε να υπερασπιστεί τον φίλο και συνοδοιπόρο του Δέδε Πέτρο, καθώς θεώρησε πως με άρθρο μας, εσφαλμένως, προσπαθήσαμε να τον θίξουμε.

Κατόπιν κατάθεσε την άποψή του, για ό,τι προηγήθηκε της φωτιάς, βάση εμπεριστατωμένης απόψεως και αυτοψίας, όπως κατόπιν μάθαμε, που διαμόρφωσε, από την ΑΘΗΝΑ, που αποτελεί και μόνιμο τόπο κατοικίας του.

Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΟΥΜΕ, όπως μας πρότεινε ευγενικά, αλλά δεν μπορούμε και να μην επιβραβεύσουμε την νέα του εκδοτική κίνηση, όπως επίσης και την νέα του θέση ως Υπεύθυνος Ενημερωτικής Έκδοσης, στο «Γράμμα στο Δημότη».

Συγχαρητήρια λοιπόν φιλέ μου, μιας που φρόντισες τώρα να σε γνωρίσουμε, θα τα λέμε πιο σύντομα, αφού απευθύνεσαι σε χώρους που κινούμαστε και εμείς, ερασιτεχνικά βέβαια, μια σελίδα έχουμε απλά στο ιντερνέτ, εν αντιθέσει με εσένα που είσαι μεγαλοεκδότης.

Σου ευχόμαστε να μπεις σύντομα και στον ηλεκτρονικό τύπο, ένα κομμάτι που να μπορεί να εκφράσει την παράταξη που υπηρετείς, με τρόπο πιο μοντέρνο και ανανεωμένο, δίχως να προβάλλει σκοτεινά, μαύρα, καταστροφικά δημοσιεύματα, όπως του παρωχημένου εργολάβου της ενημέρωσης, που έχει αναθέσει εξολοκλήρου ο αρχηγός της παράταξης σου, αλλά προτείνοντας, σχεδιάζοντας, οραματίζοντας εφικτές λύσεις για την πρόοδο του τόπου.

Σου προτείνουμε και όνομα: matsalidas.news.

Γνωστό και εγνωσμένης αξίας!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here