«Παίζοντας» επικίνδυνα ……χωρίς λόγo

0
1071

Πάλι τα παπαγαλάκια, πάλι ψέματα, πάλι υποκρισία, πάλι ανύπαρκτες προτροπές και αποδοχές.

Δεν ασχολούμαστε με θέματα τα όποια έχουν λήξει από καιρό. Έχουμε διατυπώσει την άποψη μας, προηγήθηκαν δυο δημοτικά συμβούλια (μαραθώνια) για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα,  διατυπώθηκαν οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής από στο επίσημο όργανο της, αυτό του Δημοτικού Συμβουλίου, πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις, προς τη λογική κατεύθυνση, αυτήν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ  οποιοδήποτε έργο στο λατομείο Ντουμάνι, καμιά παρέμβαση, στην ευρύτερη περιοχή.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ……ΟΡΙΣΤΙΚΑ. 

………..σε αντίθεση με την επιθυμία ,την προτροπή την υπόδειξη και την αποδοχή του κυρίου Δημάρχου μας για την λειτουργία ΧΥΤΥ στο λατομείο Ντουμάνη (γράφουν……)

η ΕΥΔΑΠ αναλογιζόμενη τους πολλούς κινδύνους γνωμοδοτεί αρνητικά…
αλλά τί ξέρει από υδροφόρους ορίζοντες η ΕΥΔΑΠ???? (ξαναγράφουν……)


Παπαγαλάκια και λοιποί παρατρεχάμενοι (αυτοί είμαστε εμείς………)
Κύριε Δήμαρχε ,κύριοι Σύμβουλοι του “Πρώτα ο Δημότης”

Ευτυχώς που υπάρχουν οι 10 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης
Γιασημάκης Γιώργος, Δημητρίου Νώντας , Χασιώτης Παναγιώτης, Γαζβινιάν Ανδρέας, Τζεβελέκος Νίκος, Αρμυριώτης Γίώργος, Δέδες Πέτρος, Παπαγιάννης Γιώργος, Ράπτης Σπύρος, Χατζηιωάννου Αγγελος και
η ΕΥΔΑΠ !!! …………..

Οι περισσότεροι από αυτούς, και κυρίως ο κ.Γιασημάκης, είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο από την προηγούμενη θητεία του, αντιπολιτεύονταν τον κ.Οικονομάκο.  Είναι πράγματι λυπηρό για τον ίδιο που με τόση «ευκολία» ξέχασε την αντιπολιτευτική του στάση και διάθεση, που αφορούσε αποκλειστικά τη μίσθωση του ακίνητου για την δημιουργία ΣΜΑ, και όχι τον σκοπό της μίσθωσης. Επίσης να του θυμίσουμε πως στο προεκλογικό του φυλλάδιο, «φωτογράφιζε» τη συγκεκριμένη περιοχή για δημιουργία ΣΜΑ, αλλά και αυτό το έχει ξεχάσει……

Σήμερα ο Δήμαρχος, νοιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, για αυτές ακριβώς τις προθέσεις του. Δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ, που να αφορά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις επιδιώξεις της Δημοτικής Αρχής.

Κάποιες αποφάσεις του ΕΣΔΝΑ, για ανενεργά λατομεία στην Αττική, που περιλαμβάνει και το εν λόγο λατομείο, αφορά τη γνωμοδότηση και μόνο του συγκεκριμένου αυτόνομου φορέα, χωρίς να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα. Και αυτό ακριβώς έχει την πρόθεση, φανταζόμαστε, να ενημερώσει ο Δήμαρχος, στις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων.

Σε άλλους Δήμους, που έχουν τρία, τέσσερα ακόμα και επτά λατομεία, θα γίνουν όλα ΧΥΤΥ, χωματερές  και Λιόσια;;;;;;;;

Είναι απερίγραπτο να χρησιμοποιούνται τέτοιοι λόγοι για αντιπολιτευτικούς σκοπούς.

Είναι ντροπή για την περιοχή μας, για τον πολιτισμό μας, για τους κατοίκους μας, για τα παιδιά μας, δημοτικοί σύμβουλοι να εκμεταλλεύονται πολιτικά το θέμα δημιουργώντας εντυπώσεις, για λάθος χειρισμούς, ή, για εν κρυπτώ και ιδιοτελείς αποφάσεις.

 Ο στόχος είναι κοινός και είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά.

Είναι πραγματικά στρεβλό για ένα άνθρωπο που από  το 2011 λοιδορήθηκε, κυνηγήθηκε, λασπολογήθηκε, για την χωματερή του Συκαμίνου, κλήθηκε  στα ελληνικά δικαστήρια να απολογείται για «περιβαλλοντικά εγκλήματα» και τελικά δεν κατάφερε κάνεις  να αγγίξει γιατί ήταν όλα ψέματα, με αποτέλεσμα να   δικαιωθεί, να του προσάπτουν σήμερα, τέτοιους σκοτεινούς χειρισμούς.

Το έχουμε ξαναγράψει!!!!!!

Δεν είναι όλα για αντιπολίτευση.

Κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικά και ιδιαιτέρως ευαίσθητα για να χρησιμοποιούνται με τόσο ευτελή τρόπο. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως παίζοντας με τόση ευκολία για τόσο σημαντικά θέματα, κινδυνολογώντας και εμπαίζοντας την κοινή γνώμη, καταφέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Ενεργώντας διασπαστικά, μόνο για προσωπικούς λόγους, και λόγους πολιτικής ανάδειξής τους, να εγείρουν και να χειρίζονται (χρησιμοποιώντας τα επικοινωνιακά μέσα τους), με τόση ανευθυνότητα, αυτό το ζήτημα.

Μια είναι η συντεταγμένη απαίτηση όλων των κατοίκων και δημοτών μας: ότι δεν θα έρθει καμία χωματερή και δεν θα γίνει τίποτα από όλα αυτά, όχι μόνο στο Πολυδένδρι, αλλά πουθενά στον Δήμο Ωρωπού.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here