Το Πολυδένδρι σας περίμενε απόψε κύριε Γιασημάκη.Δεν πήγατε όμως και μας είπε να σας πούμε Καληνύχτα….

0
1816

Απύθμενο θράσος και περισσή αμετροέπεια επέδειξε σήμερα ο κύριος Γιασημάκης.

Την ώρα που ο κόσμος του Πολυδενδρίου και του Δήμου, τον περίμενε να εμφανιστεί και να κατατροπώσει τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, και να αποκαλύψει το έγκλημα που σχεδίασαν εις βάρος του λαού του Δήμου μας, με τα συντριπτικά στοιχεία που υποτίθεται πως διαθέτει(στο μαγικό κόσμο του κυρ Σπύρου, της Σοφίας της κουτσής, του αθλητικογράφου που έγινε πολιτικός αναλυτής και της υπόλοιπης κουστωδίας των φαντασιόπληκτων συνοδοιπόρων του),εκείνος έκανε την απόλυτη έκπληξη(που μόνο έκπληξη δεν είναι).

Έστριψε σφυρίζοντας και εξαφανίστηκε, προτιμώντας για άλλη μια φορά, να μιλήσει αντί για αυτόν ο επικοινωνιολόγος του , μέσα από την ασφαλή στενωπό της μάχιμης προπαγάνδας, μακρυά από τα φώτα, μακρυά από την δράση, μακρυά από τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί και να απωλέσει για μια ακόμα φορά, την πολιτική του οντότητα, αλλά κύρια την πολιτική του αξιοπιστία.

Το “γήπεδο” υποτίθεται πως ήταν εκεί στρωμένο, ο κόσμος υποτίθεται πως ήταν εξαγριωμένος, ο Δήμαρχος υποτίθεται πως ήταν στριμωγμένος στην γωνία.

Τι άλλο πιο μαγικό και εύκολο χρειαζόταν ο κύριος Γιασημάκης, για να εμφανιστεί σωτήρας και λυτρωτής;

Επειδή όμως η πολιτική θέλει τόλμη και ευθύτητα και επειδή για να κατατροπώσεις κάποιον, πρέπει να πάρεις απόφαση να βγεις μπροστά και να πολεμήσεις, ο κύριος Γιασημάκης απόψε, προτίμησε να αναπαυτεί στον καναπέ του και να εκδώσει μια αστεία ανακοίνωση, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις, των δικών του ανθρώπων, που ανέμεναν σήμερα ο Δήμαρχος να συντριβεί,αφού άλλωστε, όπως λέει και ο κυρ Σπύρος είναι και κουρασμένος.

Μόνο κουρασμένο δεν τον είδαμε τον Θωμά, απόψε παιδιά.

Ειλικρινέστατος, ευθύς, έτοιμος για να συγκρουστεί προκειμένου να μην πειραχτεί ούτε σπιθαμή γης του Δήμου μας και να μην θιγεί στο ελάχιστο η υγεία των πολιτών και πάνω από όλα παρών.Εκεί,με τα θετικά και τα αρνητικά του, αλλά εκεί!

Γιαυτό βεβαίως και είναι εκεί και γιαυτό και σεις κύριε Γιασημάκη, είστε αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης(ούτε καν της Μείζονος).

Μοναδικός αυθεντικός, θαρραλέος και αληθινός , για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Χασιώτης, που ήταν εκεί, υποστηρίζοντας με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο τα όσα πραγματικά πιστεύει και παλεύει και πολύ καλά έκανε ο Δήμαρχος που αποδέχτηκε την πρότασή του και θα φέρει άμεσα θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για την δημιουργία Θεάτρου(κατά τα πρότυπα του Θεάτρου Βράχων), στο λατομείο του Ντουμάνη.

Οι μάχες κύριε Γιασημάκη δίνονται στη πρώτη γραμμή, στα χαρακώματα και όχι στην ασφάλεια των μετόπισθεν, με υπολογισμούς, παλαιοκομματικά τερτίπια και ανούσια συνθήματα με αποπροσανατολιστικό στόχο.

Το Πολυδένδρι απόψε σας περίμενε κύριε Γιασημάκη.

Δεν εμφανιστήκατε όμως και μας είπε να σας πούμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ……… 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here